12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

Politika

Comments 0

"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Na sastanku OO DPS Bijelo Polje u proširenom sastavu, kome je prisustvovao koordinator za Bijelo Polje i zamjenik predsjednika partije Duško Marković, razgovaralo se o aktuelnim političkim temama, saopšteno je iz DPS-a.

Pri tom je, kako je saopšteno, potvrđeno puno jedinstvo OO DPS Bijelo Polje i iskazana podrška Vladi i ostalim državnim organima u realizaciji programa partije, čija su osnova načela beskropromisna borba za državu Crnu Goru kao multietničko i multikofesionalno društvo sa jednakim pravima za sve građane bez obzira na religijske i druge razlike, koja su privatna stvar svakog pojedinca.

''OO DPS Bijelo Polje osudio je manipulacije koje dolaze sa određenih domaćih i inostranih adresa koje žele destabilizovati državu, te ugroziti mir i prosperitet kojim se Crna Gora nezaustavljivo približava porodici evropskih naroda, kojoj prirodno pripada. Građani Bijelog Polja nastaviće da skladno žive u miru i slozi kao i vjekovima do sada, a manipulatorima ostavljamo da žive srednjovjekovne snove o teokratiji kao nedopustivoj dominaciji religije nad savremenom i demokratski izabranom svjetovnom vlašću''- navedeno je us aopštenju.

Kako dodaju, samo građani u demokratskom i zakonitom procesu mogu birati vlast koja im nudi prosperitet i garantuje ljudska i svojinska prava.

"Jednom riječju demokratija i država kao zajednička kuća svih njenih građana najveća su svetinja savremene evropske civilizacija kojoj neotuđivo pripadamo"- zaključeno je u saopštenju bjelopoljskog DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR