Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

Na sastanku OO DPS Bijelo Polje u proširenom sastavu, kome je prisustvovao koordinator za Bijelo Polje i zamjenik predsjednika partije Duško Marković, razgovaralo se o aktuelnim političkim temama, saopšteno je iz DPS-a.

Pri tom je, kako je saopšteno, potvrđeno puno jedinstvo OO DPS Bijelo Polje i iskazana podrška Vladi i ostalim državnim organima u realizaciji programa partije, čija su osnova načela beskropromisna borba za državu Crnu Goru kao multietničko i multikofesionalno društvo sa jednakim pravima za sve građane bez obzira na religijske i druge razlike, koja su privatna stvar svakog pojedinca.

''OO DPS Bijelo Polje osudio je manipulacije koje dolaze sa određenih domaćih i inostranih adresa koje žele destabilizovati državu, te ugroziti mir i prosperitet kojim se Crna Gora nezaustavljivo približava porodici evropskih naroda, kojoj prirodno pripada. Građani Bijelog Polja nastaviće da skladno žive u miru i slozi kao i vjekovima do sada, a manipulatorima ostavljamo da žive srednjovjekovne snove o teokratiji kao nedopustivoj dominaciji religije nad savremenom i demokratski izabranom svjetovnom vlašću''- navedeno je us aopštenju.

Kako dodaju, samo građani u demokratskom i zakonitom procesu mogu birati vlast koja im nudi prosperitet i garantuje ljudska i svojinska prava.

"Jednom riječju demokratija i država kao zajednička kuća svih njenih građana najveća su svetinja savremene evropske civilizacija kojoj neotuđivo pripadamo"- zaključeno je u saopštenju bjelopoljskog DPS-a.

Ostavi komentar

0/300