Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Posebne moći" svakog horoskopskog znaka

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: luftika.rs

"Posebne moći" svakog horoskopskog znaka


Kako nikada nije dosta novih saznanja o horoskopu, evo nekih zanimljivih činjenica koje odlikuju svaki znak, a koje su manje poznate. Sigurno ćete se pronaći u svom horoskopskom znaku.

Ovan

Kada jednom steknete prijateljstvo sa osobom u znaku Ovna, ono će se teško raskinuti. Međutim, jedna stvar može instant prekinuti prijateljstvo – laž i prevara.

Bik
 
Ponekad mogu biti previše emotivni, iako to ne važi za njihov znak. U ovom slučaju, pokazivanje previše emocija i brige označava da se ova osoba jako brine za vas i da joj je stalo.

Blizanci

Kada nešto krene „naopako“, Blizanci neće moći da budu mirni i da čekaju da se problem sam riješi ili da im neko pomogne. Odmah skaču u akciju i rješavaju problem iz korijena.

Rak

Rakovi su osobe koje znaju da „puknu“ bez prethodnog upozorenja ili naznaka.

Lav

Lavovi mogu pročitati tuđe namjere, ali u diskretnom tonu. Skoro uvijek su tačni i zbog toga uvijek znaju kako da odreaguju. Uvijek su jedan korak ispred svih.

Djevica

Prije nego što se upušti u bilo šta, o tome mora da sazna sve detalje, pa čak i one najmanje i najnevažnije.

Vaga
 
Vole da gledaju u ljude, diskretno ali nekad i direktno, jer ih znatiželja tjera da saznaju zašto se neki ljudi ponašaju na određen način.

Škorpija

Škorpije uvijek u sebi vode jedan rat – da li da ne vjeruju nikome ili da budu potpuno vjerne nekome.

Strijelac

Njima smetaju loša osjećanja i ne vole da se zadržavaju na njima. Njihov moto je: Ako nešto ne možeš da promijeniš, nemoj da se nerviraš i nastavi dalje.

Jarac

Mnoge osobe u ovom znaku su fine i dobre, do trenutka kada im zasmetate ili ih prevarite.

Vodolija
 
Kada pričaju iz srca, ali ne pokazuju osjećanja – pokazuju svoju moć koja ima veliki uticaj na mnoge ljude.

Ribe

Ribe su dobri slušaoci. U stanju su da vas slušaju satima i budu vaš izduvni ventil, bez da vam daju osjećaj neprijatnosti.

Ostavi komentar

0/300