Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Danas u Novom Sadu počinje ''Exit festival''

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: beta

Danas u Novom Sadu počinje ''Exit festival'' Foto:EXIT Festival

Ovogodišnji Egzit festival (Exit) otvoriće danas svoje kapije za posjetioce iz cijelog svijeta sjutra, a prema najavama organizatora očekuje se da će to biti jedan od najposjećenijih izdanja do sada.

Kako su najavili organizatori, u čast titule Omladinske prijestonice Evrope OPENS2019, koju Novi Sad nosi tokom 2019. , prvi dan festivala nosi naziv „OPENS Day“, a otvoriće ga rok giganti The Cure, čija svirka počinje u 20.30 minuta.

Zamjena vaučera za festivalske narukvice već je u toku, a mogu se zamijeniti na lokaciji u centru Novog Sada, na recepciji Egzitovog kampa, kao i na centralnom mjestu za zamjenu preko puta glavne kapije festivala, kazali su iz organizacije Exita. 

U Novi Sad su pristigli i prvi od više hiljada kampera u Egzitov kamp a koji se i ove godine nalazi na popularnom novosadskom kupalištu Štrand, a kamp će raditi sve do 9. jula.

Tokom četiri dana festivala na više od 40 festivalskih bina i zona nastupiće gotovo 1.000 umjetnika iz cijelog svijeta, a već nakon tradicionalne ceremonije otvaranja uz vatromet, na binu će izaći belgijska superzvijezda Lost Frikvesiz (Frequencies).

U petak dolaze „Chainsmokers“, di-džej Paul Kalkbrener, a tu je i domaća i regionalna podrška bendova Atheist Rap, Partibrejkers, Krešo Bengalka, Bekfleš i drugi.

Treći dan festivala rezervisan je za nastupe popularnog Solomuna, zatim „Tale of Us“, Black Serbs i drugi, kažu iz Exita.

Festival će u nedelju, 7. jula zatvoriti Skepta, Jeff Mills, IAMDDB, kao i čuveni di-džej set Marka Nastića & Dejana Milićevića.

Organizatori su poručili i da je vremenska prognoza naklonjena posjetiocima ovogodišnjeg Egzita, te da će od 4. do 7. jula u Novom Sadu biti lijepo vreme bez padavina.

Ostavi komentar

0/300