Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Klonite ih se: Ovi znakovi su najgori za brak

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: luftika.rs

Klonite ih se: Ovi znakovi su najgori za brak

Tri znaka Zodijaka daju najgore muževe. Sa njima brak može da se pretvori u pakao, sudeći prema horoskopu.

Rak, Škorpija i Strijelac su u suštini dobre i vrlo prijatne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život.

Sa njima ćete se naslušati zvocanja i, uglavnom bez razloga, trpjeti poglede ispod obrva.

Rak

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem utisku da su osobe rođene u ovom znaku vrlo prijatne. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije grupe:

Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni i kritičari.

U drugu spadaju pasivni, lijeni i nezainteresovani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja.
Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muškarac Rak provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i porodicu. Iako voli ženu i djecu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvijek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali.

Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, vjerni su ali i plašljivi, pa zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće, piše Mali horoskop.

Škorpija

Bračnu harmoniju i uspješan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarljivo samo pod uslovom ako je njegova supruga bude uvijek u sjenci i  prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kojem pogledu.

 
Muškarac Škorpija je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspješan u poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i djecu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da i žena i djeca i poslovni prijatelji rade protiv njega.

Njegovi osjećaji za ženu i djecu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je dio njegove prirode.

Strijelac

Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična ženu. Muškarac Strijelac baš i nije rođen za brak.  Po prirodi je human, tako da će na neki način da učestvuje u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strijelci su megalomani da im često sopstveni životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije teško živjeti, ali zbog njihovog nedostatka osjećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na istim talasnim dužinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećniju okolnost.

Ostavi komentar

0/300