Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ovi znakovi su najdestruktivniji u vezama

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: luftika.rs

Ovi znakovi su najdestruktivniji u vezama

Izvjesna doza autodestrukcije krije se u svima nama. Ona uglavnom proizilazi iz manjka samopouzdanja, a nekada čak može biti odraz mržnje prema sebi samima.

Autodestruktivno ponašanje ispoljava se na različite načine – neki su ekstremni, neki nijesu toliko ekstremni. Ipak, kako bi se i dalje razvijali i poboljšavali svoj život, najbolje je suočiti se sa svojim demonima i pogledati ih pravo u lice, piše portal Noizz.

Šta o tome kaže horoskop – ko je najskloniji autodestrukciji u vezama:

1. Škorpija

Od svih znakova Zodijaka, vi ćete najprije eksplodirati u vezi. Imate razornu moć nuklearne bombe. Uništavate ne samo sebe, već i one oko sebe.

Vi ste generalno osoba puna ljubavi, zato i privlačite ljude, ali imate tendenciju da u vezi budete pretjerano posesivni i ljubomorni.

2. Bik

Kao i Škoprija, poznati ste po svojoj strasti. Imate tu neobičnu sposobnost da obarate ljude s nogu svojom simpatičnošću. Ali isto kao i Škoprija, imate dosta stvari koje morate da riješite.

Dopuštite da vaša strast izvuče najbolje iz vas umjesto da budete pretjerano opsesivni u vezi do tačke gušenja svog partnera.

3. Blizanci

Gledano spolja, Blizanci mogu izgledati kao vrlo energične i komunikativne osobe. Uvijek uspijevaju da projektuju sliku pozitivnosti i neograničene energije. Međutim, iznutra stvari i nijesu baš takve.

Stalno se borite s anksioznošću, nesigurnošću i nepovjerenjem i to utiče na dinamiku vašeg odnosa. Korijen svega je vaša nemogućnost da se otvorite drugima kada se radi o vašim problemima.

Ostavi komentar

0/300