14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi detalji: Policija detaljno opisala kako je došlo do tragedije na autoputu

Izvor: Foto: sbplus.hr

Region

Comments 2

Novi detalji: Policija detaljno opisala kako je došlo do tragedije na autoputu

Izvor: Index.hr

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Policija je danas objavila novo saopštenje, u kojem navodi da djevojka koja je bila u kritičnom stanju više nije životno ugrožena.

"U petak, 7. juna oko 9.30 sati, na odmorištu autoputa A3 kod Novske dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije su teško povrijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 59-godišnji muškarac upravljajući skupom vozila (teretno s priključnim) zagrebačkih registracija, ušao na odmorište autoputa neprilagođenom brzinom tako da svoje vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom preprekom. Tom je prilikom udario u teretni auto zagrebačkih registracija i nastavio dalje da se kreć kroz prostor benzinske stanice, gdje je naletio na 26-godišnju i 28-godišnju djevojke, koje su od siline udarca odbačene na asfaltnu površinu, nakon čega je udario u dvije 14-godišnje djevojčice", navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, udario je zatim u parkirani automobil BiH registracija, a onda sletio na travnatu površinu, na kojoj se zaustavio.

"Na mjestu događaja smrtno su stradale obje 14-godišnjakinje, dok su druge dvije povrijeđene žene zbog prevezene u Opštu bolnicu Nova Gradiška, gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede opasne za život. Naknadno je saopšteno da 26-godišnjakinja više nije životno ugrožena", kaže policija.

Uviđaj na mjestu događaja vodio je zamjenik opštinske državne tužiteljke u Opšinskom državnom tužilaštvu u Sisku, po čijem je nalogu oduzet kamion, a naložena je obdukcija.

Vozač je alkotestiran i utvrđeno je da nije bio pod uticajem alkohola. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Zato sto

@Delmonte ovaj tekst je preuzet od hrvata

Delmonte

Zašto uporno pisete odmorište (hrvatski), a ne počivalište ili počivalo (crnogorski)?