9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Oni koji kažu da takse neće biti ukinute - lažu"

Region

Comments 0

"Oni koji kažu da takse neće biti ukinute - lažu"

Izvor: Beta/N1

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predśednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izjavio je da će nova kosovska vlada otvoriti put dijalogu, izrazivši uvjerenje da će taksa na srpsku robu biti ukinuta, prenio je Kossev pisanje prištinskih medija.

Kako Kossev piše, u iščekivanju šestog oktobra kada će se održati vanredni parlamentarni izbori, kosovske stranke uveliko su započele ono što javnost percipira kao predizbornu kampanju.

U najnovijem spotu premijera Kosova u ostavci Ramuša Haradinaja pod krilaticom "Taksama od 100 odsto do priznanja", Haradinaj poručuje da "Nema podjele, nema Dodik republike, sa taksama od 100 odsto do priznanja".

Dva dana kasnije, jedan od lidera koalicije AKR, NISMA-e i Partije Pravde, i bivši koalicioni partner nekadašnjeg premijera, Bedžet Pacoli poručio je suprotno "Lideri političkih partija ne bi trebalo da lažu da takse neće biti ukinute".

"Lideri koji kažu da neće ukinuti takse - lažu. Nije dobro zavaravati biračko tijelo. Bio sam ministar spoljnih poslova, ali bilo mi je veoma teško jer nijesam bio u stanju da odgovorim ni na jedno pitanje koje se nalazilo preda mnom. Jednostavno, nijesam imao informacije. Politika nije bila koordinisana", rekao je Pacoli za RTK.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR