12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lijepe vijesti za Simeonea, loše za Juventus

Fudbal

Comments 0

Lijepe vijesti za Simeonea, loše za Juventus

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Španski reprezentativac Dijego Kosta odradio je danas prvi trening sa saigračima poslije 69 dana oporavka od operacije metatarzalne kosti lijevog stopala. To znači da će, ako sve bude u redu, moći da konkuriše i za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa koji se igra u Madridu sljedeće srijede. 

Napadač Atletika, koji je proteklih dana vrijedno radio u teretani, pridružio se saigračima koji su imali dva dana odmora poslije poraza u derbiju Madrida od Reala od 2:1. Kosta je normalno trenirao danas, a pridružio mu se i crnogorski reprezentativac Stefan Savić, koji je zbog povrede mišića zadobijene u meču sa Levanteom takođe odsustvovao u proteklih mjesec dana.

Ali, daleko da trener Atletika nema još problema s povredama. Vezista Koke i dalje je van stroja zbog ozljede butnog mišića (već je propustio tri utakmice), a povrijeđeni su i francuski lijevi bek Lukas Ernandez i vezista Rodrigo i to u minulom gradskom derbiju.

Prije okršaja s Juventusom, madridske crveno-bijele očekuje duel sa Rajo Valjekanom u subotu u u komšiluku i vidjećemo hoće li Kosta i Savić odigrati neki minut kako bi se što brže adaptirali poslije pauza.

Na toj utakmici sigurno neće nastupiti vezista Tomas Partej koji je dobio crveni karton protiv Reala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR