Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Počela operacija Eriksen

| Postavio/la: Bojan Šuković

Počela operacija Eriksen

Niti se Realu isplatilo otezanje, niti je Kristijan Eriksen napravio pravi potez ostankom u Totenhemu. Objema stranama je krenulo nizbrdo... Kraljevski klub ima očajan start sezone, a Danac je izgubio mjesto ključnog igrača u Totenhemu.

Podsjetimo, Eriksenov ugovor sa Totenhemom ističe narednog ljelta i već je u nekoliko navrata odbio ponude za produžetak. Očekujući transfer. Po mogućnosti u Real Madrid. A Kraljevski klub je odavno bacio oko na Danca.

Htio ga je pretprošlog ljeta, ali je tada Totenhem tražio preko 150.000.000 eura. Htio ga je ljetos, ali je Totenhem tražio 80.000.000 eura. Međutim, bilo je i kočnica za transfer u samom Realu. Zinedin Zidan je insistirao na dovođenju Pogbe i odbijao Perezovu ideju o Eriksenu.

Na kraju Real nije doveo nikakvo pojačanje u vezni red, a Eriksen je ostao u Totenhemu gdje je izgubio pozicije. 

Eriksen sada čeka transfer, a Real Madrid više nema vremena za gubljenje. 

Sada Perez neće dozvoliti Zidanu da se previše pita i miješa. Iako se Francuz i dalje nada kupovini Pogbe sljedećeg ljeta, neće se mnogo pitati ako mu Perez u januaru dovede Eriksena. 

Totenhem će morati da pristane na prodaju Danca u januaru kako bi zaradio bar neki euro na njegovoj prodaji. Između 20.000.000 i 30.000.000 eura će biti dovoljno Realu da slome otpor londonskog kluba sa kojim odavno nije u dobrim odnosima.

Ostavi komentar

0/300