Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

“Bilo ih je previše da bismo ih izbacili”

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Mozzartsport

“Bilo ih je previše da bismo ih izbacili”

Crvena zvezda više nije tema za ostrvske medije, ali njeni navijači jesu. Naime, u Londonu je zavladala potpuna konfuzija nakon što je grupa od 150 zvezdaša zauzela dio tribina predviđen za pristalice Totenhema. 

A prema pravilima, Zvezdinih navijača na novom Vajt Hart Lejnu nije ni smjelo da bude, jer im je Uefa po ko zna koji put zabranila da putuju na to gostovanje. Istina, obezbjeđeno je 200 ulaznica “prve kategorije” za prijatelje kluba, ali oni se nisu miješali sa domaćim navijačima i to nije problem.

Međutim, tamo gdje su svi očekivali Totenhemove navijače pjevala je grupa od oko 150 Zvezdinih pristalica. Zati ih i nisu puštale u slobodnu prodaju, već je svaki od 48.000 vlasnika sezonskih karata mogao da kupi dodatne tri ulaznice.

Ušli su zvezdaši na raznim stranama, ali su se onda koncentrisali na jednom dijelu tribina i formirali grupu sa kojom policija nije mogla da se izbori. U Totenhemu su bijesni.

“Navijači Crvene zvezde su nelegalno došli do ulaznica za Nivo 5 i probili se do dijela tribina gdje su oformili grupu. Redari i policajci su ih tu i obuzdali, pošto ih je bilo previše da bi ih izbacili. Pokrenuli smo detaljnu istragu kako bismo utvrdili kako su došli do ovih ulaznica. Preduzećemo najteže mjere protiv individualaca za koje se pokaže da su im prodavali karte”, prijeti Totenhem.

Ostavi komentar

0/300