16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Nijesam naručio ubistvo Darka Kovačevića"

Fudbal

Comments 0

"Nijesam naručio ubistvo Darka Kovačevića"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bivši španski fudbaler Raul Bravo povezivan je sa pokušajem ubistva Darka Kovačevića, svog nekadašnjeg saigrača.

Kako je pisao portal "protothema.gr", nepoznati napadač je iz automobila pucao na Kovačevića u devet uveče ispred njegove kuće u Glifadi, ali ga nije pogodio.

"Vidio sam muškarca kako izlazi iz kola sa pištoljem i kreće se ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, a on je pucao na mene i krenuo da bježi, ušao u kola i nestao", rekao je Darko Kovačević policiji.

Nedugo potom su se pojavile informacije da je Darkovo ubistvo naručio Raul Bravo, bivši španski defanzivni fudbaler i saigrač Darka Kovačevića iz redova Olimpijakosa.

Bravo se povodom toga oglasio u jednoj radio emisiji i objasnio da nikako nije povezan sa napadom na bivšeg srpskog fudbalera.

"Ove stvari me inače ne dotiču, ali to čita moja porodica i zaista nije prijatno. Darko me je pozvao da provjeri kako sam zbog svih ovih gluposti, mi smo bili ne samo saigrači nego i cimeri, imamo sjajan odnos i dan danas. Netflix može da snimi film o svim ovim ludorijama. Žuta štampa u Srbiji je objavila da želim da ubijem Kovačevića i bio sam šokiran tim navodima. Kapiram da ono što se ne prodaje nema smisla, a moja želja da ubijem Darka se itekako prodaje. Glupost", poručio je Raul Bravo, a prenosi Marka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR