Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Janović: Odbojkaši da dostojno predstave Crnu Goru

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Janović: Odbojkaši da dostojno predstave Crnu Goru

Ministar sporta Nikola Janović poželio je muškoj odbojkaškoj reprezentaciji da na debitantskom nastupu na Evropskom prvenstvu (EP) ostvare zacrtani rezultat i dodao da je najvažnije da dostojno predstave Crnu Goru.

Janović je posjetio crnogorski nacionalni tim koji će otputovati sjutra za Holandiju, gdje će prvi put učestvovati na EP i poželio im uspjeh.

On je kazao da su igrači bili sjajni tokom kvalifikacija, odigrali nekoliko odličnih mečeva.

“Ostaje nam da im poželimo sreću, već ovo je izuzetan rezultat. Teško je očekivati neka čuda, ali mislim da će, što je najvažnije, dostojno predstavljati Crnu Goru, a ja im od srca želim da rezultat koji su zacrtali na kraju i ostvare“, rekao je Janović.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković poručio je da reprezentacija spremno dočekuje istorijski nastup na EP.

„Sve smo pripremili za istorijski nastup. Imali smo sjajne uslove, momci su već dva mjeseca na pripremama, jedini problem je što nam je prošle nedelje otkazala reprezentacija Irana sa kojom smo trebali da odigramo dva pripremna meča i da odradimo nekoliko zajedničkih treninga” naveo je Pajković.

Kako je dodao, dugačak pripremni period priveden je kraju, a ekipa sjutra putuje.

“Ovo nam je prvi nastup na evropskoj sceni, ima malo pozitivne treme, ali vjerujem da će igrači biti spremni, raspoloženi i silno motivisani da daju najbolje što mogu u ovom trenutku. Sve poštujemo, ali ne bojimo se nikoga“, kazao je Pajković.

Ostavi komentar

0/300