Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Lavice" stigle iz Japana

| Postavio/la: Gordana Đuračić

"Lavice" stigle iz Japana

Rukomerašice Crne Gore stigle su iz Japana. "Lavice" su na Svjetskom prvenstvu osvojile peto mjesto, zadovoljne su rezultatom i žele da što spremnije dočekaju kvalifkacioni turnir za Olimpijske igre, koji se igra naredne godine. 

"Sigurno da će biti mnogo teško, ali svi žele da idu na Olimpijske igre. Samim tim ulog je i puno veći. Mađarska i Rumunija do nekih zadnjih utakmica nisu ni znale hoće li igrati kvalifikacije, Švedska isto. Sve su to ekipe koje će da se bore do zadnjeg atoma snage, kao i mi, da bi pošli na Olimpijske igre. Vjerujem da će biti mnogo teško, ali pokazali smo da možemo da igramo sa svima i daćemo sve od sebe da napravimo još jedan dobar rezultat", kaže Katarina Bulatović.

Komentari

Jasmina Suljevic,

Crnogorske djevojke igraju pozrtvovano i kao jedna slozna familija,sto je i uspjeh reprezentacije????????. Ovog puta je za dlaku hvalilo da osvoje neku od tri medalje.One su svojom igrom pokazale da to mogu jer su se pravo dobro nosile sa ekipama koje osvojise medalje. Samo tako I naprijed lavice!

Rajko,

cestitke na rezultatu. samo ne pravite od ovoga kao da ste osvojile zlato. ovo je odlican rezultat za malu crny goru, a tek treba da se uradi ono glavno

Ostavi komentar

0/300