7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brguljan: "Ispunjen prvi cilj, sve preko bi bio fantastičan uspjeh"

Izvor: Aleksandra Krupanič

Vaterpolo

Comments 0

Brguljan: "Ispunjen prvi cilj, sve preko bi bio fantastičan uspjeh"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Budimpešti. Izabranici selektora Vladimira Gojkovića plasmanom među osam najboljih obezbijedili su nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju.

"Zadovoljni smo, ispunili smo prvi cilj koji smo zacrtali, a to je plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Znali smo danas da smo favoriti, pokušali smo iz meča sa Turskom da izvučemo što više za ono što nas čeka. Prva četvrtina nije bila baš najidealnija, tek kasnije se podigao intezitet igre. Probali smo da razigramo sve igrače, i nadam se da ćemo za dva dana biti na pravom nivou", poručio je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora će u četvrtfinalu, u srijedu u 16 sati, igrati sa Italijom. Zvanični prvak svijeta kao pobjednik D grupe izborio je direktan plasman među osam najboljih.

"Jako je teško igrati ovakve utakmice. Poslije teške grupe prijala nam je jedna ovakva utakmica, koja je bila bez stresa, bez opterećenja. Znali smo da ćemo slaviti lako. Odradili smo taktičke stvari koje smo se dogovorili, provježbali za Italiju, mislim da ćemo maksimalno spremni ući u taj meč. Prvi cilj je ostvaren, to smo odradili na najbolji mogući način. Sve utakmice smo odigrali jako dobro, sem jedan period igre protiv Hrvata. Nadogradili smo to jednom borbenošću i voljom koja je prisutna kod svih igrača. Sve preko bi bio fantastičan uspjeh. Suvišno je pričati o Italijanima, prvaci svijeta. Jači su u odnosu na Južnu Koreju, vratio im se Fondeli. Biće teško, ali ćemo ući borbenu u taj meč, da damo sve od sebe", istakao je Draško Brguljan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR