14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

„ПолитНавигатор”: Nacionalistički zvaničnici Crne Gore pokrenuli „ukrajinski scenario”

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Fahro

Ovo sam rekao hiljadu puta i ponovicu: vise ce Srpski narod vidjet zla od ove SPC nego od svih pogubnih ratova i istorijskih gresaka koje u napravili zadnjih par stoljeca.Samo pogledajte zadnja desavanja od 90-ih pa ovamo.Jadnije nemoze biti.Ali Amfilohiju je to malo.Idemo do kraja.....

oprez

Bezbjednosne službe bi trebale biti aktivnije nego ikad, pratiti kretanja i inofrmacije koje su vezane za subjekate povezane sa gore pomenutom organizacijom, kao i njihovo kretanje. I naravno biti pripravan. Ovi nešto spremaju, vidimo i mi obični građani, homogenizacija je prijeko potrebna.

Danilo

Ja moram nazvati ovo djelovanje SPC-a i ruskih nacionalista onako kako to vidim i osjećam. Ovako samo rade FAŠISTI. Mi moramo biti mudri da se odupremo i izađemo iz ovoga mulja u koji žele da nas uvuku.

Misko

Treba biti corav pa ne vidjeti istu retoriku i rad SPC ka 2015 i 2016 godine,jedino DPS to ne vidi,da bude zlo vece DPS im daje podrsku,skandalosno i zalosno!

Đoko Orlandić

Što se ovaj ruski sveštenik, Šestakov, "specijalista" za Srbiju, petllja u CG unutrašnje odnose. Vjerovatno mora, jer većini ruskih sveštenika i ovom, kao onom što je organizovao atentat na premijera Đinđića, teče staž u GRU.

zordan

Krajnje je vrijeme da drzava ostro odgovori , sjutra ce vec biti kasno. A ovu bjelosvjetsku bagru - protjerati iz Crne Gore