9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Vuksanović: Diskriminišu nas naša jednorodna braća

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Katunjanin

Nazalost ,Crna Gora nije kroz istoriju imala i ima vecih krvnika od vas Jer niko drugi nije sa toliko odlucnosti i mrznje da joj zatre postojanje istoriju kulturu i buducnost,to cinjenice govore .Pod izgovorom bracke ljubavi .

MB

@Katunjanin Slusao sam intervju sa Vukom Draskovicem. Nijesam njegov pristalica ali je rekao nesto sto objasnjava mnoge stavove obrazovanih politicara. Skolovane budale !

Momčilo

@Katunjanin, Zar još ima neko, ko ovoga uzima za ozbiljno. Šukoviću, gledam skoro svaku emisiju vašu, a ovu sam nekako preskočio...

Pavle

@Momčilo Naprotiv, ovakve ljude treba dovoditi pred kamere i demaskirati ih. Šuković je, na žalost, jedini koji to može.

Komšija

Zbog ovakvijeh srba mi je drago sto smo se razdvojili.Ne šće da pomene da ga Crna Gora financira da pljuje protiv nje.Paradoks je da je nekad bio prosvjetni radnik.

Vukčević

Gospodin Šuković je sinoć činjenicama blago rečeno oduvao "ugroženog".

Rade

Fascinirajuća je naobrazba gospodina Šukovića. Redovno gledam Zivu istinu i to se iz emisije u emisiju, iz teme u temu potvrđuje. Iako je očigledno da je veliki protivnik velikosrpstva, uspijeva da sve sagovornike te provenijencije porazi argumentima, ali i da sačuva korektnu komunikaciju sa sagovornicima, jer ih poštuje kao ljude koji su mu dosli "u kuću". Njegovim kolegama nepopravljivo fali i znanja i komunikacione kulture.

Bijeli Pavle

Veli mu Sukovic da nema nikakvu identitetsku slicnost sa Srbima a ko bi se identifikova sa Drazom Ljoticem Nedicem 1918 Srebrenicom Sarajebom Batajnicom Strpcima i ostalim srpskim glupostima