10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Direktoricu škole "Dušan Korać" optužuju za nesavjestan rad, ona bez komentara, Ministarstvo čeka izjašnjenje

Autor: Antena M

  • viber

jovan

01. 07.2017. inspektor Mujević je predložio ministru Šehoviću da razriješi dužnosti direktora ovu Mehović. No treba znati da je Mehović predsjednica Foruma žena SD Bijelo Polje. Tako da je sve jasno.

Liderka

Fatima je predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Bijelo Polje i tu vam je odgovor na sve.

mr

Neznaveni i nadobudni partijski kadrovi, lagano, ali sigurno, guraju ovu zemlju u ambis.

sena

@jovan, Šehović kaže da direktore ne bira po partijskoj pripadnosti. Ovaj slučaj ga demantuje. A, svaka njegova "istina" je upravo ovakva.

Znamo ko je ko !

Direktorka mu dala kancelariju na prvom spratu 25-26 kvadrata on nije htio kaze hoce na drugi sprat ,dade mu i na drugi nesto manju tako da to nije istina.Zapisnici se javno citaju prije pocetka svake sjednice i usvajaju tako da se stidi Branka.Ukucajte na google ime ovog sto optuzuje pa da vidite

E ovo dvoje su precerali

Sramno je ovo sto rade Novak i Branka. Kuku njima ako novinari pocnu oko njih da se zanimaju . Pa dovoljno je da se ukuca ime i prezime na google. Ovaj prvi zbog najgoreg proceran iz Pavinog polja , druga odupri se sa megafonom ,samarala uc.Sekulic, nema racune od potros.para sindikata.

Vjestak

@E ovo dvoje su precerali, Nenadicu, sivi ticu, sto se ne imentujes, no pises lazi po diktatu direktorke.

Nije Nenadic ,nauci da citas !

@Vjestak,@Vjestak, je li ovaj vjestak radnik antene m? Koga ti zastupas , po cijoj molbi ? Je li po ovoj sto optuzuje casnu Bijelopoljku iz casne ugledne gradske porodice ? Crknite dusmani to je gradsko dijete !

jovan

@E ovo dvoje su precerali, Novak je u Pavinom Polju podigao školu iz ruševine. Obnovio krov, bravariju, izgradio toalete za koje Luka sindikalac nije doveo vodu, uveo kompjutere u školu. Sve je to bilo malo Pavinopoljcima jer je Novak bio lojalan Crnoj Gori, dok su oni krali šumu.

Da se vjestak potpise...

Brankicicica Novakovicica sokola je zvala ,sokola je ona tako ,,imentovala" potpisi se ,,vjestak" kad vec prozivas neke druge...

Niko

Je li ovo onaj Novak te je bio direktor u Pavinom polju? Ne moze se u novinama o njemu nista lijepo cuti. Ne znam da li je istina ili ne ali je mucno citati kada neko o njemu pise kao direktoru.

skorpija

Poštovani, ako se borimo za svoja prava ne znači da smo dušmani. Zar jednoj dami, građanki, prilični da se svojim kolegama obraća riječima: ,,ja sam zakon", ,,ministar vas izdržava", ,, nece mi ga ,,ONA" raditi u mojoj školi", ,,jednim udarcem, dvije muhe" i slično?

skorpija

Po mišljenju iste kolege sa sela mogu da rade samo u seoskim školama (zbog čega je i dobila preporuku za razrješenje), a u NJENOJ školi, samo građani, po mogućnosti članovi SD partije i porodica.

Novak

Ja se ne krijem iza šifri.Ne bojim se niti novinara niti novinskih natpisa,jer su mi obraz i duša čisti.I ako nisam gradsko djete procjenili su drugi da posjedujem neke kvalitete.Mene nikad niko ni odakle proćerivao nije.

Novak

Kancelarija u prizemlju koju mi je bila namjenila direktorka je arhiva škole nalazi se neposredno pored WC-a.Tako da bih se osjećao kao "baba sera",a nisam ja predmet pažnje već Fatima Mehović i njene pravne egzibicije.