9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Patrijarh Irinej: Episkopi i vjernici u CG imaju moju podršku da brane svetinju životom

Izvor: kurir

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Misko

Bolje tebi i tvojim istomisljenicima da smanjite dozivljaj,jer sa Crnogorcima se uhvatiti u kostac je pogubno za svakog,procitaj malo istoriju pa ce ti biti sve jasno!

Vasko

Nekakva useljenička nacija da nam određuje što ćemo da činimo u našoj državi.Neće moći ni po cijenu života.

Fahro

E kad spane rupa na zakrpu nepitaj. Nece proci dugo kad ce se i to objelodaniti - uloga ove crkve u ratovima 90-ih pa naovamo.Skrivanje ratnih zlocinaca, pa skrnavljenje istorijskih objekata, ilegalno prenosenje imovine u katasterima. Samo se malo treba strpiti....

Samo ti raspiri ko milo !!!

Necete moci ni ti ni milo otimati tudju imovinu,davacemo zivote sigurno ima nas dovoljno da svoje odbranimo uvjek !!!

Podgoricanin

Braniti ono sto ste izgradili poslije 1918. Ono sto ste uzeli da ne kazem nesto drugo . U CG svaki građanin i stranac moraju postovati zakon CG . Ako mislite raditi nesto drugo bice nastavaka suđenja za terorizam , Ova Izjava je dokaz da iza pokusaja napada 2016 stojiti SPC

Što je ovo

Mani se ćorava posla Patrijarhu.Samo ti sokoli iza kulisa,bojim se da će te loše proći da ne napišem nešto što zaslužujete.

Vojo S

Ovo se ne zove huskanje na krvoprolice?!

Naucili kriminalom da sticete imovinu pocevsi .

@Podgoricanin, Nece ovo proci tako lako bice tu svega gubice se glave i zivote za svoju imovinu pa stanite na crtu podgoricanine !!!!! Dosta je kradje bilo sad ostala jos crkvena imovina tudja pljackasi .

98dgoricanin

@Naucili kriminalom da sticete imovinu pocevsi . Vjeruj mi da će se umiriti. Svaki oružani otpor zna se što sleduje toga ko krene na policiju oružjem. Samo neka se izglasa zakon ima da se umire ako ne žele da po u na privremeni boravak u Spuž

Marko

@Podgoricanin,Branicemo svoju imovinu crkve od otimacina "Zivotima"" a ti i slicni tebe stanite na crtu junaci !!!

Podgoricanin

@Marko ovo nije 1918 I ovaj put neće Srpska vojska umarširati i praviti ono što su radili te godine. Ovaj put je sasvim drugačije. Ajde junače dođi i pokaži ja o to oružje? Samo se busate a onda bježanija.

danilo s.

Važno je ne nasjedati na ove laži i provokacije. Sve po pravu - crkvenom (Zahtjev Vaselejsnkom Patrijarhu da se obnovi autokefaknost CPC) i, paralelno, po novom Zakonu o slobodi vjeroispovjesti. Neka oni pokušaju sa nasiljem i kršenjem zakona. Onda država treba da upotrebi svoju moć.

Draško

Oni bi branili sve "do poslednjeg Crnogorca". Ajde dođi ti pope da daš život za tuđe svetinje, a ja ću ti dati podršku da ih životom braniš. Lako je davati podršku nekome da daje život a iz daljine mu davati podršku. Nije niko lud da gine a ti da ga "sokoliš".

Spuz ceka ove patrijote !!!!

@98dgoricanin,U spus treba da idu kriminalci koji su pokrali c goru 30 gd u spuz treba da ide marovici,Koverta za izbore i kradje mnogo njih iz vladajuce partije sto ih brane partijski vojnici, i agencija i tuzilastvo nto su zarobljene istitucije direkno odgovorne za kriminal i razne koverte .

Irac_CG

Kome vi to prijetite?? Nek vas je ne znam kolko Crnogoraca je Bogu Hvala vise,dali stvarno mislite da bi mi utekli i pustili vas da nam palite Drzavu?? Nemate vise ni sloba ni jna da se busate