6 °

max 8 ° / min 1 °

Subota

04.02.

8° / 1°

Nedjelja

05.02.

1° / -3°

Ponedjeljak

06.02.

1° / -4°

Utorak

07.02.

4° / -5°

Srijeda

08.02.

4° / -4°

Četvrtak

09.02.

6° / -3°

Petak

10.02.

9° / 1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohiju odgovorili iz Vaseljenske patrijaršije: Sa Vartolomejem nećete manipulisati!

Autor: Antena M

  • viber

Realista

Svi vide koje Amfilohije, plaćenik u mantiji. Daleko je od duhovnosti i duhovnog. Samo ovi naši kojima je oprao mozak on i njegova poslušna armija mogu da mu slijepo vjeruju.

Јоцо

Није се потрудио ВЈ да уради основни новинарски посао. Важно му је само да оцрни Митрополита. Овоме Романосу уопште није ”претпостављени архијереј” Архиепископ критски Иринеј, него неки епископ Евгеније. Требало ми је два минута то да нађем.

Djuro Vučinić

Morat će g Amfilohije odredit za koga je.Za Grke koji su ga duhovno uzdigli,ili za Ruse čiju je crkvu nakon drugog Sv rata organizovao Staljin. Ta imperijalna crkva nikad se nije suprostavila Ruskim vlastima,sve je aminovala. No za vrijeme Grčko-YU krize on zna za koga je radio u Grčkoj

GRAĐANSKI

Svakoja čast arhimandritu Romanosu Anastasiadisu na bastadurstvu i fala mu za napisanu istinu o Ristu-Antihristu! Konačno neko da mu se (Riletu) brecne taman spram zaslugah i antihrišćanskog činjenja! Zaboga miloga - oće li ovo pismo ili pusulicu Rikiju - portal "in4s" uopšte spomenut (integralno)?!

Momčilo

Čudim se ovima iz Vaseljenske patrijašije, što prijete Ristu, da sa njima neće manipulisati. E pa gospodo draga, Rile drugačije i ne zna. Cio život mu je prošao u tome da manipuliše...i ne može on odjednom da se promijeni, a i neće...

Giro D Shabo

Duhovnost i čovjekoljublje ne vodi Amfilohija već velikodržavlje kojim su ga žigosali tokom školovanja u Beogradskoj patrijaršiji kao i osveta za sudbinu CG kvislinga tokom i nakon IIWW. To je ideja vodilja većine njegove "pastve" koja ga bespogovorno prati. Zato i ima čin Pukovnika.

Ivo

SPC je politička stranka,i duhovni pokrovitelj većine zločina 90-ih. Sekta koja je potpuno suprotnost Hristovom učenju. CG jako griješi što tolerira tu guju u njedrima.

Katunjanin

Risto je toliko uobrazio u svoje znanje i moc ,da i Boga (Boze mi oprosti ) pokusava i misli da izmanipulise A o duhovnosti prave kod njega nema nista , niti on dozivljava njenu sustinu na pravi nacin .

Bozidar

@Katunjanin,ovo ti je genijalno"boze mi oprosti"????

posmatrač

@GRAĐANSKI, šta bi tek rekao o raspopu Mirašu ali on nije njegova tema, nije u zajednici pravoslavnih crkava