10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

POČETAK RASPADA SPC? Tri srpske eparhije u SAD usvojile svoj ustav i promijenile ime

Autor: Antena M

  • viber

Realista

Sve je to jedan slijed događaja koje je očekivan s obzirom da malverazije koje su rađene unazad 30 godina... Nažalost daleko je SPC od nečega što se može nazvati Hrišćanstvo i učenje koje nam je Isus prenio...

tok

Satrulilo i polako se raspada, što je stvoreno na lažnim trulim šupljim temeljima sada se urušava, tim putem će i država Srbija, društvo je uništeno već. Pokazaće se u istoriji, da je pokušaj stvaranja neke države Srbije, preko leđa CG, hiljadugodišnje države, zapravo bio samoubilački potez.

The hude

Upravo tako.Na našim prostorima nije pobjednik pisao istoriju, već neko dominantniji, veći, sa tendencijom da pokori "ovo malo Crnogoraca".Poenta je da bili mi isto ili nešto slično, Crnogorac nije ljubio lance.

Bijelopavlić

Kada bi moj đed čuo kako seirite nad problemima srpstva, zapitao bi se i sam kom narodu pripadate. Mi Crnogorci smo uvijek bili najčistiji Srbi i lučonoše srpstva, a onda komunizam nas satre, pa sada ovakvo razmišljnje je samo slijed te propasti. Crnogorci braćo, vratite se Njegošu i Sv. Vasiliju!

don_kihot

Nemoj to mi, jer ispada da smo ti i ja isti a nismo Bogu hvala, sto rece Sv. Petar Cetinjski ja necu bit nicija metla ni lopata.. E sad ti budi sto god oces, al odje se drzava mora postovat, i zakoni ove drzave.. Sto se tice tvoga đeda tj ti vjerovatno kazes tvoga dede, znamo da nije bio komita sigurno