6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ministarstvo o dešavanjima u Herceg Novom: Država neće ćutati!

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • viber

Vuko

Mi obicno cutimo na krsenje zakona o postovanju drzave. E aj bas da vidimo sta ce biti ubuduce.

Katunjanin

Jasno je i njima da vi zapravo , kaou uvijek dosad,prijetite praznom puskom i da nemate petlju da radite svoj posa u interesu sveopsteg dobra i drzave A mzda i u sdstvu imaju svoju krticu

Draško

Ništa im ne smijete, samo prijetite praznom puškom.... Koliko puta je D. Marković prijetio za slične ispade, pa što bi? A da je neko nešto od Crnogoraca slično uradio i ovdje i u Srbiji, nebi se vadio iz zatvora. Eto, takva nam je vlast u ovoj državi.

Bolesnici

Nista novo kod cetnika srpskih.

Milan

Samo na priču, nikad država nije odgovorila uvijek se istom pričom sve završavalo. Bruka i sramota sta nam rade u svojoj državi, dokle više da im se ćuti?. Jedva čekam da vidim taj odgovor države!

Misko

Tacno drzava nema snage da se odupre cetnicima i fasistima,a DPS u Herceg Novom ka da ga nema,a kad ne osudis onda si saglasan sa cetnickim orgijama.

O Lima

Ma kome vi pricate o odgovoru drzave, pa na to cekamo godinama! Nema odgovora niti ce ga biti, nema te vi petlju, a zahvaljujuci tome danas je manje gradjana za nezavisnu drzavu nego 2006. eto kakvi su vasi odgovori na svakodnevno rusenje Crne Gore!!!

lektor

A što prijetite da ćete nešto uraditi "odsad"? Ti zakoni na koje se pozivate i kojima prijetite i sad su valjda na snazi, pa što ih ne primijenite ako su ih već prekršili no ih opominjete da ćete ih odsad kažnjavati?

novljanin

Drzava je jedino konsekventna kada treba uzet 5o eura penzioneru za produzenje vozacke dozvole na 2 godine. U ostalim slucajevima kao ovom u Novom ona se ne mijesa u svoj posao. Cak tvrdim da su o dogadjaju saznali iz medija.

Katunjanin

Mnogi polako gube vjeru u vas i ko ima kud bjezi i sve ce manje izlaziti na izbore jer vladajuca klika samo misli na svojue uske interese ( kao slijepci) ili mozda sa njima muljate ,dosta vise !

Јоцо

@O cetnici, Коме? Момцима из Новог и Котора?

Јоцо

@Draško, шта су то тамо тако страшно урадили да би морали да одговарају? Ви бисте за то, кажеш, ишли у затвор? За шта? За пјевање пјесама које волите и махање заставама? Не буди смијешан. За то се ишло у затвор код Хитлера и Мусолинија, али не и у нормланијим државама. Нису вам ваљда они узор?

Dijaspora

@O cetnici,A gde vi vidite cetnike ii skr. himne pa zastavu druge drzave