28 °

max 30 ° / min 22 °

Ponedjeljak

13.07.

30° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 17°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

SPC: Vaseljenska patrijaršija nepravoslavna, a Vartolomej „episkop Istanbula”!

Autor: Antena M


Bdut

Ostacete sa Ruskom crkvom u jereusu kao sto ste i poceli sa praoslavljem u Srbiji. Opet su vam svi drugi kruvi osim majke Rusije za koju bi sve dali ali djeca is Srbije ne bjeze u Rusiju nego u Evropu i Ameriku... Kako cete se raspast, po savovima odavno pucate..

baka

sta čini inspiratori Srebrenice , majko sveta. Koliko je mrznje i fanatizma medju srpskim popovima to je nevidjeno. ISSIS je za njih mala beba .

ABC

Da covjek ne vjeruje sto Bulovic izgovara ! Ovako reci za Vaseljeskog Patrijarha i Patrijarsiju moze samo neko ko nema veze sa ustrojstvom pravoslavne crkve. Ovo je necuveno. U stvari, nista se ne cudimo od Srpske crkve. Boze, oprosti grijehe!

Tesla

Srpski politicari su pokrenuli a popovi ce dokrajcit Srbiju. Samo gledam i konstatujem. A Rusija? Hah, pa odje na zapadu zive djeca Ruskih bogatasa i uligarha. Dali se neko zapitao zasto? Sem Rusije koja vas je vec nekoliko puta ostavila na ledini u zadnjih 30 godina nema nikog?!

zordan

Boze sacuvaj im pamet , ako je jos imaju .

Djuro Vučinić

Licemjerstvo SPC i njena nedoslednost je vrh vrhova. Skoro identična pozicija za koju nijesu tražili "pokajanje" je bila sa raskolnicima SPC u Americi. Evo kako stvari stoje zbog politike koju sada vodi SPC, ponovo će nastati raskol među njima!