15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Cerović pisao Markoviću: Ambasadori stavili do znanja da im je ropstvo dojadilo

Izvor: Pobjeda/Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Šćepan

Vlast flertuje sa SPC i odlaže konačnu odluku, kao da će neko od njihovih pripadnika imati dilemu i ako su se sad primirili i iz potaje navijaju.Koliko god da im popuštate, nikada nećete biti dovoljno veliki Srbi, da ne bi radili protiv vas! “Sreća” je što Srbija ima mnogo više svojih problema, inače nas uz ovako jaku SPC, može destabilizovati za 15 minuta. A osim CPC, vidite koliko se njihovih firmi, proizvoda, festivala odomaćilo u Crnoj Gori, a svi su kao zapete puške... Volimo te Crna Goro!

Baba

Kao i uvijek, na visoko-intelektualnom nivou, iskren i do kraja posvećen Crnoj Gori, G-din Cerović je po ko zna koji put iznio svoj i stav nas Crnogoraca koji volimo svoju Državu bez mržnje prema drugima, srčano i čisto.

Bravo!

Bravo! Konačno da neko objasni galimatijas oko Mirne. Dostojanstva nam fali, hrabrosti takođe a građansku svijest ima samo ono zrno građana koji su osnivali LSCG, i obnavljali CPC, ta ideja je pobijedila i njoj hvala ali virus izdaje i straha od SpC je ogromna kod vlasti jer ih rupa neznanja prati.

Elf

U sridu - jasno i glasno, da se zna ko je omogucio Ristovo mahnitanje u CG! Pola DPS-aje tamo zbog interesa, dok im je srce uz Rista. I dalje se ne slazem sa pusmom “trojke”, jer nijesmo mi Crnogorci ni Risto, a bogami ni Mirna koja ,da je bilo srece, ne bi krocila u MVP. Znamo se svi ovdje, ipak!

bajo

@Elf Sve je to jasno. I slazem se. Ali Mirna je ovdje nebitna . Da nije Mirne bilo bi nesto drugo. Ali sigurno nista sto bi islo u korist nase jedine drzave. Jedini ama jedinin zadatak SPC u CG je nestanak Crne Gore. Ako DPS nece nista da uradi zbog drzave , zbog Crnogoraca. neka uradi zbog sebe. Jer ce i njih " obrijati ". Zar vas pokusaj drzavnog udara nije naucio pameti. Ili vi i mi ili oni. Trece nema ma koliko se vi trudili da lakirate stvarnost.

PG

Odlican tekst, svaka cast i hvala Vam sto govorite javno u nase ime!

Vojo S

Nepobitna istina. Sjajno gospodine Cerovicu!

zordan

U pamet se DPS , Ukoliko nista ne uradite povodom SPC i zakona o vjeroispovijesti mozete izgubiti 5 - 6 hiljada glasaca na sledecim izborima , pa da ne mozete onda sastaviti vladu .

Baranka

Svaka cast! Bravo! Nama treba JAKA NACIONALA PARTIJA -CRNOGORSKA PARTIJA-

Vuko

Do kada cemo biti robovi srbijanske crkve i njenog klerofasistickog djelovanja u nasoj drzavi. Sta bi sa zakonom o crkvenoj imovini?

Draško

Bravo moj dragi profesore, svaka čaat! Uvijek na braniku Crne Gore i svega što je Crnogorsko. Ponosan sam na to što ste bili moj profesor u Bjelipoljskoj gimnazij!

Elf

1. @Bajo, nemojte menii o lakiranju stvarnosti . Adresa lakirera vam je bliza. Ja vec 31 godinu pricam isto, i nijesam i sama, ali jesam u manjini. Crnogorskoj manjini. o Ristu i veliksrpskom projektu.l uvijek isto .Oni su uzbicili jer nijedna drzavna institucija nikada nije stala uz drzavu CG