7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Škrelja: Ne osjećam se sigurno u svojoj državi, razmisliću šta ću sa sobom i porodicom

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Duško

Jedino rješenje da se sačuva mir I multietnički sklad jeste da se ukine d.f.

Katunjanin

Ona izreka , kad neko ponizava drugog da bi uzdigao sebe , pokazuje svu njegovu primitivnost i bijedu onoga ko tocini najbolje se ovdje prikazuje p.Drugo . Ako se uporedi ovo sa slucajem Mirne Nikcevic , ne cujem premijera , ne cujem cuvare sudstva pravde i zakona , ne cuje klero naciste (te navodne moralne vertikale )i njihove sledbenike .Dali ovo znaci dasu ne zasticeni samo grdjani lojalni Crnoj Gori i sama Crna Gora .Dokle vise?treba li gradjani da se samoorganizuju da bi se odbranili ?

Posmatrac

Hoce li "vojvoda" najzad biti strpan iza resetaka? Osudjen za pokusaj terorizma i rusenja Drzave, a i dalje laje okolo, vrijedja, prijeti, propagira, a sto je najgore - i dalje je u Parlamentu!

!!!

Interesantno je kako se nijedna NVO(čitaj:leziljebudatejedem,iliti euroljupci)nijesu javili da stanu u odbranu ako nista drugo, ono Parlamenta,a kamoli g-dina Škrelje i njegove invalidnosti i nacionalnosti.Uveli su fašisticki rjecnik i red bi bio da se to kazni.Muče svi,a volio bih da cujem Jokićku.

bosiljka

Ovo je vrlo logičan ishod svih dogadjaja u poslednje vrijeme. Gospodin Škrelja, iako poslanik u parlamentu, ne dobija nikakvu zaštitu čak ni od svojih kolega iz poslaničkih klupa. Šta da očekuju obični građani i kome da se obrate za zaštitu ako brane svoju državu?