33 °

max 35 ° / min 23 °

Ponedjeljak

10.08.

35° / 23°

Utorak

11.08.

35° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 23°

Četvrtak

13.08.

33° / 22°

Petak

14.08.

33° / 22°

Subota

15.08.

33° / 22°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Škrelja: Ne osjećam se sigurno u svojoj državi, razmisliću šta ću sa sobom i porodicom

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić


Duško

Jedino rješenje da se sačuva mir I multietnički sklad jeste da se ukine d.f.

Katunjanin

Ona izreka , kad neko ponizava drugog da bi uzdigao sebe , pokazuje svu njegovu primitivnost i bijedu onoga ko tocini najbolje se ovdje prikazuje p.Drugo . Ako se uporedi ovo sa slucajem Mirne Nikcevic , ne cujem premijera , ne cujem cuvare sudstva pravde i zakona , ne cuje klero naciste (te navodne moralne vertikale )i njihove sledbenike .Dali ovo znaci dasu ne zasticeni samo grdjani lojalni Crnoj Gori i sama Crna Gora .Dokle vise?treba li gradjani da se samoorganizuju da bi se odbranili ?

Posmatrac

Hoce li "vojvoda" najzad biti strpan iza resetaka? Osudjen za pokusaj terorizma i rusenja Drzave, a i dalje laje okolo, vrijedja, prijeti, propagira, a sto je najgore - i dalje je u Parlamentu!

!!!

Interesantno je kako se nijedna NVO(čitaj:leziljebudatejedem,iliti euroljupci)nijesu javili da stanu u odbranu ako nista drugo, ono Parlamenta,a kamoli g-dina Škrelje i njegove invalidnosti i nacionalnosti.Uveli su fašisticki rjecnik i red bi bio da se to kazni.Muče svi,a volio bih da cujem Jokićku.

bosiljka

Ovo je vrlo logičan ishod svih dogadjaja u poslednje vrijeme. Gospodin Škrelja, iako poslanik u parlamentu, ne dobija nikakvu zaštitu čak ni od svojih kolega iz poslaničkih klupa. Šta da očekuju obični građani i kome da se obrate za zaštitu ako brane svoju državu?