7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Vuković: Amfilohijeva najava nošenja moštiju Sv. Vasilija morbidna, Cetinjski put postaje bulevar Knjaza Danila

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Ja

Konačno ste počeli da mislite crnogorski !!

Јоцо

Је ли могуће да нећете да објавите саопштење Митрополије?

Deniss

Što misliš moj dobri gradonačelnice o aferi sa direktorom čistoće oko kradje nafte, i oko toga što je svercovao uvjerenje. A posebno me interesuje kako će nam davati plate, posebno iz razloga što je direktor potrošio sve, pa pare pozajmljuje par mjeseci iz Deponije i Pogrebnog.

Mario

Odlican intervju, izvanredan gradonacelnik. Ne znam misli li neko da moze carobnim stapicem da za dan pretvori Podgoricu u Menhetn. Sto se mene tice - svaka cast!

Deniss

Gradonačelniku svaka čast, ali mu samo zamjeram što nije kadrovska rješenja napravio bolja. Zamislite da direktor švercuje potvrde i uverenja, da mu se od inspektora podnese krivična prijava i da je i dalje direktor. Čitava Crna Gora je imala priliku da vidi to.

RofZ

neizmjerno zahvalan za odlične odgovore, i posebno voditelju Šukoviću, koji je ispoštovao sve nas gradjane koji smo postavili pitanja. Nažalost, nema se sredstava da se krene u realizaciju Ulice Vojislavljevića, ali se nadam da će se dio do pasarele brzo uraditi.

Mne07

Paganska posla. Mrtvog covjeka setkaju umjesto da ga ukopaju kako je Bog ostavio.

Brskut

Svaka čast za odgovore, zamjeram na jednom odgovoru ,,moje kolege", misleći na direktore javnih preduzeća. Dje su vam se školovali pojedini direktori, oni nikada ne mogu biti vaše kolege. Onaj strucnjak iz Čistoće je završavao od Kotora, Bara do Mladenovca. Ne može on Vama biti kolega, vi ste Dr.

Buto

Da nema donje gorice ,bloka 5 i drucih blokova,zagoriča idijela preko morače u podgoricu se ne bi ništa radilo jer DRAČ,KONIK,CVJETNI BRIJEG to nije podgorica.

Giro D Shabo

Knjaz Danilo, najveći Petrović poslije Svetog Petra, nije dao na sebe i CG vodeći se samo interesima svoje države ne popuštajući pred Turskom, Servijom, Rusijom, Austrijom... našavši za saveznika samo daleku Francusku... To "prijateljske" zemlje nijesu mogle istrpljeti i uklonile su knjaza. Pamtimo!