16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Policajac pisao NVO sektoru: "Kolegu su nam ubili, a vi ćutite! Je li vas stid i sramota"

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

mr

Bravo! Lešinarska filozofija, potpomognuta sa strane, je od danas do śutra, i trenutno donosi pare... Do kada, viđećemo... Hvala Vam što ste časno i dostojanstveno na braniku svoje domovine, spremni i na najvece žrtve!

Milovan

Odlično reagovanje... Zanima me šta imaju da kažu Daliborka Uljarevic i Vanja Ćalović.

Markiša

@Milovan Nema svrhe izdvajati Vanju i Daliborku. Da nijeste čuli Muka? Je li se oglasila Gorjanc Prelevic? Raonić i Radović i sa njima Skocko? Novakovička, Đurović i Vuković? Zlatko i žena mu? Ova mustra iz Savjeta JS ili Koprivica i Kovačevicka.... Niko ni slova. Razumijem da ste se trkali u osudi napada na M Martinovica. Ali ste sramnim cutanjem, sram da vas je, pokazali sta su vam motivi i kakvi ste zaista.

Zdravko

Svaka Vast čast gospodine Rmandiću i veliko hvala. Moja malenkost, kao i veliki broj građana, zna šta Vi zapravo radite i Vi i Vaše kolege imate našu punu podršku!

Realista

Tako je a čim Amfilohije počne da gradi neke limene crkve cijeli NVO sektor stane uz njega da ne smije da se to dira jer povrijeđuje prava Srba u Crnoj Gori. Svaka čast na pismu! Očigledno i u NVO sektoru ima rasista i fašista.

MB

To je otrov koja zagadjuje ovo drustvo. Zaustavili bi svaki progres i napredak kad bi mogli. Primjer za to je i clanak u njemackom dnevnom listu Frankfurter Rundschau : China finanziert eine Autobahn in Montenegro - aus der Traum wird eine Tragödie. Kao saradnik navodi se neki Lazar Garkin podpredsjednik MANS-a . Sjetih se nase poslovice : sram te bilo od guzice kad obraza nemas. Svaka cast i postovanje nasoj policiji!

Zoran

Svaka Vam čast gospodine,a što se tiče nvo-a,samo sram i opet sram,plaćenici,posebno čalovićka a ni uljarević nije bojla.E,da su Državu mogli za nešto da okrive onda bi udarili na sva zvona.Šta reći drugo, bijede su prave,ovakvi nemaju stida...

zordan

Sve ove NVO zajedno sa opozicijom i medijskom mafijom svakodnevno rade na omalovazenju i rusenju institucija Crne Gore a za to su i debelo placeni . Sramotni lesinari i kukavice muce evo vec 5 dana .

bosiljka

Gospodine Rmandiću, budite ponosni na svoju ljudskost i hrabrost, a fukara nek se valja u blatu!

Kotoranin

NVO,pa to su obicni bezkicmenjaci koji nisu sposobni ni za sta u zivotu,samo da laju .Danas ako nisi ni za sta,osnuj NVO i eto ti dobra plata na racun drzave! Ma sve to treba po kratkom p.......