8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Episkopski savjet: Spremni smo na dijalog o Zakonu, ali uz uvažavanje obje strane

Izvor: mitropolija.com

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Kosmajtjoj

MCP i Episkopski savjet su nepostojeca tijela SPC. pravno ne postoje u CG, osim u novinama i nelegalnim ugovorima. Oni su samo marketinski trik SPC, naziv eparhije nista drugo, bez ikakve autonomije. Sto ce ih naucit vjerovatno brzo. Kako Vlada da pregovara sa duhom i reklamom, to je metafizika.

Misko

Ovi likovi ne shvacaju da su pozvani na dijalog u vezi i sprovodjenja novog zakona,prvo moraju se registrovati,a zatim prema zakonu organizovati u okviru pravnog sistema drzave CG,sto prije to shvate i prihvate bolje za njih,jer vise sa drzavom nema igara bez granica!

Zürich

Opa...opa...Soremni su vratit okuoirane Svetinje..Vrijeme je?

Narod se pita.

Zakon nije legitiman ako se pojavi kritična masa ljudi koja je protiv! On mora da se poništi!

Nezakonito donesen

Zakon je donet uslovima hapšenja, vršenja prisile nad ljudima. Pa i oni što su bili prisutni na glasanju namerno su zastrašeni da bi glasali! Nek me pravnici u Cg demantuju! Zakon je nezakonito donet. Niti je neophodan!

Đoko Orlandić

Sa ovom ... pregovarati. Pa to je strašno. Pogledajte sliku, to je Inkvizicija i mračni Srednji vijek. I Talibanski teroristi su za njih "moderna liberalna Evropa"

podgoricanin

uvažavanje obije strane za mene znaci da uvazite to da srbi nisu crnogorci kao da crnogorci nisu srbi. da uvazite to da je Crna Gora drzava svakog građania koji je smatra svojom državom a ne druga srpska država. kada počnete da poštujete takvu Crnu Goru onda smo na jednakim polazištima.

Šćepan

A juče Amfilohije pozvao prosrpske opozicionare da se ujedine i održao sastanak sa njima. Znači idu na dva kolosijeka,kao i do sad. SPC je opoziciona stranka i tako sa njom treba i razgovarati! Neka se registruju i idu na izbore. Svi u odbranu Crne Gore! Bez partijskih razlika! Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

Ono kad lopov kaze pristajem na sudjenje , ali , ako cete suditi kako ja trazim .Drzava (njeni zastupnici ) slabi su na lopova , gledaju kako ga spasiti . Lopov to smatra slaboscu i kaze ,zakoni za mene ne vaze . Nasa omladina gubi nadu ,gledajuci taj ,neprekidni krug ,i trazi sansu po Svijetu .A sto ce drugo .

Katunjanin

Ima li razlike izmedju radikalnog islamizma i radikalnog pravoslavlja ?Naravno jedni u ime sitsko sunitskog Alaha ,drugi u ime Svetosavskog Isusa .Ostalo su samo nijanse .