13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Irinej ne vjeruje Amfilohiju

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

U san se ne snili popovi!

Šta nama dođe neki Irinej, strani državljanin,koji je za našu zemlju rekao da je gora od NDH? Da li naša država treba da ramatra bilo kakvu ili čiju inicijativu o ustavnosti ili neustavnosti našega zakona!? Da li jedan pop ne vjeruje drugome to se države ne tiče. Eto im ga u san se ne snili! Amin!

Šćepan

Đe si Gojko Peroviću!? Toliko o sve što pričaš! Ne śećam se da ikad iko poštovao slugu!? Vi ste sluge Beograda i takvi i ostanite, a mi imamo svoj put.. Volimo te Crna Goro!

Bogumil

@U san se ne snili popovi!, a što nam dođe Amfilohije, koji je za Crnogorce rekao stoput grđe stvari od Irineja? Džaba se on i milozvučni Otac Gojko pretvaraju, na te njihove predstave mogu samo ne naročito bistri da naśednu

Ne treba mi pop ka posrednik do Boga

@Bogumil,Pa i on je pop. Reci popu pop a ne otac ili kaluđer ili vrhovni poglavar ili mitropolit ili patrijarh... Sve su to popovi! A đe sudi kapa crna nema sreće nema napretka. Ne dozvoljavam da me iko vodi unazad ili vuče na dno civilizacije. A to svi popovi rade. Meni ne treba posrednik do Boga

Bogumil

Suština je da su isti, Irinej, Amfilohije, Gojko, jednako mrze sve što nije srpsko, jedan dio naivnih Crnogoraca se prima na Gojkovu patetiku, glumu, i Ristovu lažnu naprasnu privrženost Crnoj Gori, i tobožnje distanciranje od Beograda. Sve je to predstava, dosad su dokazali koliko vole Crnu Goru.