16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Zlatica: Komunalna došla da prefarba trobojku, huligani napravili haos

Autor: Antena M

  • viber

smaks

kad su ovako voljni da uređuju pasarelu sa trobojkom,kako se do sad nisu śetili hiljadu puta da je srede i uljepšaju,nego su je svu polomili,i ne služi odavno ničemu.

Lord Send vich

Policija treba da bude Policija. Da ih rasturi da vise ne padne na pamet da ovo cibe. Sve je drugo smijesno i nepravilno.

Aki

Pa nek im se dopusti legalizacija kao ostalima u pridgradakim mjestima...pa ce posle za pola miliona da prodaju...moji i ja sto volimo ovu drzavu imamo stan od 40 kvadrata i radimo poslove gdje zahtijevu srednja skola a imamo fakultete...fuj od drzave ....opameti si drzavo

Misko

Mozda bi Presjednik Vlade morao poslati upozorenje br.2,a zatim bez bola nema mira!

andro

kilava policija.znz li ta bagra sto bi im za ovo uradila neka policija bilo koje zap.drzave.a o ruskoj da ne pricamo...ovo mi lici na opstrukciju policije...

Djole

Zakon o državnim simbolima i Danu državnosti Crne Gore Zakon je objavljen u "Službenom listu RCG", br.​​ 47/2004,​​ 27/2007​​ - drugi zakon,​​ 40/2011​​ -​​ drugi zakon,​​ 34/2019​​ i​​ 47/2019. Član 28 Državni i vojni simboli Knjaževine Crne Gore i Kraljevine Crne Gore, simboli Narodne Republike

drago

To nije vidjelo zastavu Knjazevine..plava boja na zastavi knjazevine je svijetlo plava,kao nebo..ovo je tamno plava,zastava Srbije.

maestro

A ima li idje ovo na svijet da bagra fasisticka radi sto oce a policija stoji i gleda oce li bacit matracni suzavac ? Ma kakvi suzavci i bakraci, nego pendreci po rebara i glavi pa sve zajedno u Spuz e onda neka crtaju murale po celijama do mile volje. U pamet se Veljovicu i sijeci ovo u korijenu.

Izoko

Koji su ovo debili bespoleni.Treba polivija ovo da im sve naplati.

bodin

Stoka ostaje stoka i posle predjenog puta !

tamoneko

Ovo nema nigdje u svijetu,covjek sat vremena snima telefonom i maltretira policiju???U svakoj drugoj drzavi vise ni kasiku ovaj nebi mogao drzat u rukama a ne telefon!

Pg_bat

Vi unosite nerede medju narod tako shto crtate srpske trobojke, vi Crnu Goru ne vidite kao drzavu, nego biste sve da je srpsko, e pa malo ste se zajebali "braco"

Nikac

Umjesto policija da ih razbije I pohapsi jer ce ovi ponovo da farbaju jer nemaju straha policija ceka I gleda. Upamet se policijo sjutra ce nam u kuce ulaziti I raditi sto im drago

Crnogorac

Jeli moguće da se ovoliko naselilo mrzitelja svega crnogorskog.. bolesnici nepismeni