11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pavićević sam odustao, nema podršku

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Banja CT

Ovaj čovjek je doktor političkih nauka. U političkom talogu u kakvom se mi kao država nalazimo već 30 godina njemu stvarno nije mjesto na političkoj sceni CG.

duki

Nije mi jasno kako ste i do sad mogli trpjeti covjeka cije ponasanje je suprotno od iskonskog znacenja imena vase partije

Budva2

@Banja CT, jeste, ima titulu, mada se možeš raspitati zašto je izbačen sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a zašto iz Nove partije Zorana Živkovića. Onda će ti možda biti jasno o čenu se ovdje radi.

Šćepan

Pratio sam ga u skupštini Srbije. Inteligentan čovjek, ali bez jasnog cilja i nedorečen. Bio mi je simpatičan sa "dežurnim" podnošenjem amandmana, nikad usvojenih od još gorih nacionalista SNS i SRS. Iako je politikolog, izgubio se tražeći svoj identitet. Jednom riječju - bevanda!

NK

A tako je lepo pričao i sve je lepo radio, a Budvani su ga voleli ... E štete velike! A sada će zbog emocija najintimnije prirode da predje kod Demokrata. Lepo i korisno: Romeo i Romeo, plus poslanički mandat!

DeDe

Pavićević je otpadak politickog zivota Srbije. Iskoristio je dobar tren da se infiltrira na crnogorsku politicku scenu, iz njemu dobro znanih razloga, i to u Crnogorsku, a od crnogorstva nista kod njega nema, osim crnogorskog porEkla. Dr nauka je dozvolio da bude obični ćata laznom mr nauka Becicu

Doš'o poš'o

@Banja CT, Tako je, neka se vrati u Srbiju, poznato društvo doktora nauka koje je zemlju vinulo u nebesa

danilo s.

Ako se g. Pavićević pridruži Bečiću, onda je vrlo vjerovatno da njega ne interesuju ni CG, niti Crnogorci - već poslanička plata i beneficije. Jer je, izgleda, doša u CG kada je izgubio poslničko mjesto u Srbiji i procijenio da ga više neće steći? Za to ga ne treba napadati - imamo mi takvih dosta.