9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Iz Podgorice stižu "teške poruke"

Izvor: Tanjug/B92/Beta

Autor: Milena Aprcović

  • viber

serdar

Vucic ponovo kopa jame po komsiluku. CG je morala kad_tad da dodje na red. Njegova crkva je za njega svetinja, a što je za nas Crnogorce naša što su nam je oteli zajedno sa državom. Crkve u CG gradili su i branili Crnogorci u Crnogorskoj državi.

Dobrica Ćosić

„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

andro

Vucicu,SPC je prije unakazila srpsko nac.bice,nego ga ocuvala.Posljedice su vidljive,narocito zadnjih 30 god...Nazalost,to je ucinjeno i u C.G,sa dobrim dijelom stanovnistva.Kuga je uzela maha...Dobrim dijelom,zahvaljujuci necinjenju crnog.vlasti.Sad je tesko iz tih mozgova to isprati.Usli u skole

Zdravko

Leleee, reče da su ovi prije njega ćutali kad su im otimali manastire Pivu, Moraču i Đurđeve Stupove! Za ovo kazat treba obraz imat!

Ivo

"srpska crkva" je termin koji ne postoji i nije u skladu sa Isusovim učenjem. Kada je Karadžorđević 1918 za miljon i pol franaka kupovao pravo za sve pravoslavne u shs,i mjenjao ime iz pećke patrijaršije u spc,brojni pravoslavci nisu bili Srbi ( vlasi,cincari,romi,hrvati,crnogorci..)

Solomon

@Dobrica Ćosić, Pošto vidim da si "načitan" i da citiraš jednog od najvećih srpskih književnika, čisto da ti rastumačim tu čuvenu rečenicu o laži koju često vole da spominju Hrvati i Bošnjaci. Elem reč je o onim Srbima koji lažu sebe da nisu Srbi, već komunist,Bošnjaci, Muslimani, Crnogorci itd.

Milo

@Ivo,Šta Isus je osnivao crkve i davao im imena pa kažeš da ime SPC nije u skladu sa njegovim učenjem? Drugo srpska arhiepiskopija imenom i prezimenom postoji već 800 godina i osnivač je Sveti Sava. Pozdravi Mila već i deca znaju da gubi izbore, poslednji balkanski diktator!

berane

@Solomon,@Milo, Tumacio, netumacio pametni Srbine, u praksi ste dokazali da je sve sto je Cosic napisao istina. Doduse, i on je bio veliki lazov, podrazumijeva se. Mi zivimo odje, i kad pogledamo srbijanske televizije, procitamo vase novine... odmah vidimo o kojoj kolicini lazi se tu radi.