19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Medojević: Najbolji odgovor je da svi pokažemo na litiji da je ovo pobuna naroda

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Brano

Kako da dodju na litije, kad vec na litijama, prema vasim izvjestajima, ima vise prisutnih nego stanovnika? I broj stalno raste!

maestro

U pravu si Medojevicu, treba svi Crnogorci i svi odani ovoj drzavi,grbu i zastavi da izadju i jednom za vazda da se suprostave vasoj fasistickoj politici i Ristu cetniku pa da vidis koliko nas ima sramoto u ljudskom obliku !! A tebe zajedno sa koljenicom,pipunom i ostalom gamadi pravac u zatvor !!!

no pasaran

Crna Gora mora da se obrucana sa placenim i izdajnickim elementima. makar to znacilo da se uvede vanredno stanje. zabraniti antidrzavne stranke, procerati neprijavljene popove, prekinuti diplomatske odnose sa fasistickom drzavom srbijom... pa kud puklo da puklo, i po cijenu usporavanja evropskog put

Petar

Ukljuci se i odma ce Crnoj Gori biti bolje! To je rezultat svih tvojuh ukljucenja a bilo ih je vise!9RT

zoran

ne znam šta bih rekao na ove izjave.ogavno je i komentarisati i slušati! odvratno i ratnohuškači.odmah procesuirati.i Bulatovića i medojevića!

zeta

Kakvi manipulatori, sto god se uradi u skladu sa zakonom frontovci trce da daju nekakve izjave, posticu narod na izvrsenje krivicnih djela. I protiv vas trebaju prijave za podstrekavanje..

NE ratnohučkačima!

Ne razumijem se u politiku.Ali ne mogu da uključimo TV, internet, a da ne vidim ove iz DF kako se pjene, otvoreno pozivaju na sukobe i krv.Iako ne direktno, itekako sam proživjela prošli rat, nisam zaboravila, nisam se oporavila, niti ću.Da ne duljim, mislim kad bi zabranili DF i neke pojedince koji pozivaju na zlo da bi se strasti u CG smirile.A onda početi brinuti o narodu, državi, učiti djecu da vole domovinu da se ne dešava što se dešava, da se normalan svijet ne ruga...

Katunjanin

Ako u CG dodje do pobune naroda , Tebi i tvojoj druzini ne ceka nista dobro , mozes samo da se molis ,da do toga ne dodje,i ne talasajte vise ,svaku ste mjeru presli . A narod vam sve pamti !

Rade

Šta ovaj Multipraktik priča,jel to onaj čovjek koji je sve najgore pričao za ovu crkvu a sad ide na moler-ban i pitije...čudo nevidjeno...ustaj Živko...ima dosta materijala za film

Slavko

Moj Medojevicu, izdaju je najteže nositi. Jaram je lakši od nje. Mnogo ste zla donijeli CG. Koliko ste ostrasceni i za ono što ste bili u pravu loše ste prenijeli i sproveli. Crnu Goru nećete uništiti. Vi ste veoma loši ljudi prije svega. Vama je grijeh prijetiti.