22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Iz Crne Gore se rušila vlast ovdje, a odavde nikada u Crnoj Gori ili BiH

Izvor: Beta/RTS

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

mr

To što naš avion vozika optužene za terorizam, to je slučajnost... Zaglavili kod Irineja, morao sve duplo da im radi, ne prioće za njih ništa... A da spavaju po BG, nemaju pare, i eto......

goran

Kakve lukave . folirantske izjave . Samo jos treba da kaze da smo mi ,, braca,, . Nikad vise 1918 !

‚Liberal

Đukanovićsinoć kaza da će za par dana reći ko stoji iza događanja u CG. Vučić odmah jutros istrča sa novom tezom, da se Srbija ne miješa u unutrašnje stvari CG. Moguće je da je u pravu. Odnosno da se u CG miješaju Aboridžani i Maori. Vjerovatno je i ambasadorka SAD mislila na njih, kada

GRAĐANSKI

KAAAKVAAAAA LAAAAAŽ! Ovo mogu samo Srbalji izreć i - niko više u Evropi! Istina je apsolutno obrnuta od ovoga (posebice) u naslovu!

KK

Fudbalski huligan, Seseljov radikal i umisljeni narcis koji pati od sindroma umišljene veličine i koji bi da bude novi Tito i Slobodan (kome je plakao na sahrani) hoće da nas okupira, unese haos nemire i sukobe i kritikuje što su nas "pustili" da budemo nezavisni -hoce da nam određuje sudbinu.

Ne mešajte se to jedino i tražimo od vas!

Prespavao devedesete! Pao s marsa i ne zna kako su mitingovali i ratovali. Oni se ne "mešaju" hahha samo on u to "veruje"Uh kakava promaja. Nemojte nas ni podržavati ni braniti imate vi svoju kuću i čuvajte je od promaje. ostavite nas s našim glibom da se mi nosimo. Ne mešajte se!

KK

Njegovi nastupi u javnosti su viđeni kao jeftino glumatanje. Govori, koji su prerasli u govorancije, pa onda u pravo bulažnjenje, pokazali su psihičku neuravnoteženost, intelektualnu nedostatnost i političku dezorijentiranost

Johnny

Ovaj halucinira, istorijrijski niko nije nanio vise zla Crnoj Gori od Srbije. Pocev od Nemanje koji osvajao i rusio gradove, pa preko raznih vojvoda i despota koji su na strani Turaka pili krv Crnojevicima, hajke na knjaza Danila, pokusaja atentata na kralja Nikolu, okupacije 1918 do AB revolucije.

Osmogrk

Mi ćemo se iz ovoga već izvući. Sa ovima treba poslije da žive Srbijanci, kukala im majka .

Simbad

E sram te bilo. Pruzena prilika ljudima koji su demokratske promjene u Srbiji vodili da budu bezbjedni. No kako bi ti to mogao znati, kad si tada (a i sada) samo jedan obican klovn, preruseni radikal koji ne zna da li ce lijevo ili desno.

mr

@Simbad, i čim su stigli na svoju ( njihovu ) teritoriju, ubili su, ni manje, ni više, nego preśednika Vlade. Toliko o njima!

Mile

Za Vucica znamo, istina je potpuno obratna od onoga sto kaže.

Banjo

Kakva bezočna laž!? A ko je, Vučiću, u januaru '89. srušio crnogorsko rukovodstvo!? Ko je u aprilu '92. krenuo u opsadu Sarajeva koja je potrajala 4 godine, s ciljem povlačenja odluke o BIH nezavisnosti!? "Goloruki srpski narod" ili beogradska politička elita?

radosav

E ako mislis da ces ti rusit vlas i drzavu Crnu Goru,onda ces i ti otic sa vlasti kao ti sto su se bili obrusili na nas. A da vam nije nas bilo jos bi vam Slobo i seselj bili na vlas,no ti si im odlican zamjenik,bio si krenuo pravim putem,pa te crkvenjaci vratise na onaj stari makadam-slijepi put.

radosav

Bolje bi bilo da vidis sto ces sa nezavisnom drzavom Kosovo,no sto bijes vec izgubljenu bitku. Nema vise 1918. No mijenjaj se i ti i mijenjaj vladu,jer pojedini ministri su ti bruka za balkan,pljuju pa lizu. Niti znaju sto zbore ni sto rade.