17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Direktorica škole: Đaci koji su cijepali državnu zastavu biće kažnjeni

Izvor: Dnevne novine/CdM

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Đeca nijesu kriva

Ne đacu no roditelji da se kazne i spc koja podstiče takve radnje.SPC je počela igru sa zastavama i simbolima. Brane "svoje" a aminuju potiranje svega našega a đeca rade što od odraslih vide. Postoji društvena odgovornost i za to se mora odgovarati.

podgoricanin

skola treba da ih kazni po njihovim pravilima, a treba i drzava da reaguje. Jedino novcana kazna je lijek za ovakvo ponasanje. roditeljusu odgovorni za ovakvo ponasanhe oa neka oni plate kaznu.jer ukor se brise poslihe idređenog vremena.

andro

drzava se izvlaci na skolu,da im daju neki ukor,i gotovo,a u pravim drzavama ovo se kaznjava visokim zatvorskim kaznama i novcanim debelim kaznama.naravno ovo za inspiratore,roditelje crkvu...a djeca u popravni dom.mozete li zamisliti sto bi za ovo dobili u tu rusiju koju toliko uzdizu? ili u jugosl

CG1

Nema Države, nema zakona, kazniti najstrože učenike i njihove naopake "jaditelje"kakva je to država koja ne smije kazniti svog neprijatelja.Đe mi živimo,vi idete na ruku neprijateljima,kao da se stidite da kažete istinu,a oni svaki dan lažu li lažu..... DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!

Andjela

Pozovite i roditeljima jer ta mrznja prema crnogorskoj zastavi je iz kuce! Znaci roditeljima prvo ! Ovo se nesmije zataskavati! Djeca koja kuci dozivljavaju slavljenje crnogorskih sportista i ta obiljezja vole i cijene svi u porodici , to uciniti sigurno nece!

Slavujko

Đeca su izmanipulisana. Pokupili su to iz kuće, pa treba zakonskim odredbama kazniti roditelje malo u Spuž, a đacima predisključenje.

Tamoneko

Ovi monstrumi od djece u popravni a roditelji u Spuz. Za ovaj cin ne smije biti manja kazna.