17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Učiteljici iz Bara uslovni otkaz zbog trobojke

Izvor: rtcg.me

Autor: Milena Aprcović

  • viber

ja

uslovni otkaz!!!!!!!! logično bi bilo da više ne može nikad u bilo kakvoj pedagoškoj ustanovi da radi! ovo je prije svega pedagoški zločin!

Gabor sa śjevera

To je zločin iskorištavanje maloljetne đece u svrhu političkih pojena ! ??? I to u vreloj situaciji! Blago li joj što su vlasti preblage? Spram izdajnika!!! ! ?

Visnja

To je jedna divna familija iz Niksica .. sve cetnik do cetnika Eno joj brat po cijeli dan sa frontovcima sjedi u poznatom niksickom lokalu ... Spremaju taktiku za izbore .

gagi

pogledajte ministre njeno izlaganje na litijama i H.NOVOM. valjda ce vam biti jasno da je kazna prestroga. zasluzen nadradu. ha ha ha..!!!

Novi

Uslovima kazna?A ta djeca to nikad neće zaboraviti, a ni ona se promjeniti.Naći će uvijek perfidan način da ispire mozak nevinoj djeci.Čija je to odluka, imenom.Ja svoje dijete nebih dala kod nje nema te sile.

ggg

""uslovni otkaz"" NE POSTOJI u pravnom sistemu Crne Gore!! Udaljiti i ovu štrumfetu i direktoricu koja ne umije da uruči otkaz zbog teške povrede radnog odnosa!! Krivičnu protiv direktorice treba podnijeti