17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Mitropolija tvrdi: Poreska uprava dezinformiše javnost

Izvor: mitropolija.com

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Misko

Neka de doci ce sve na provjeru,glavno da je uzurpatorska crkva pustena niz vodu,sada cete osjetiti snagu drzave,polako te!

HNovi

Bolje bi vam bilo da se vise ne blamirate , vec se lijepo registrujte i potpisite temeljni ugovor! Podnesite zahtjev za proveru ustavnosti i tjerajte do Strazbura, ovako ce sve vise i vise biti svima ocigledno da ste osiljeni uzurpatori. Ako ste imali valjane dokaze ponovo ih prilozite!

Marko

Pa ako je njima i sadrzaj filma Svjedok Bozje ljubavi izmisljen onda ce bit iizmisljeno sve sto im se prigovori. Uzalud ce biti i dokazi i brojevi jer ce i oni biti "izmisljeni" ko sto je "izmisljena" i crnogorska nacija i Crna Gora

SerdarŠćepan

Teško je verovati da ste vi u sistemu Crne Gore! Svako živi znade da ste vi strana filijala nasilno instalirana u Crnoj Gori, njenim ukidanjem, pri čemu je ukinuta i autokefalna Crnogorska Pravoslavna crkva a sva njena dobra ste uzurpirali! Sva ova druga priča je "da se Vlasi ne dosjete..."

Lustica

Nema potrebe da nam pricate bajke i basne, platicete poreze sve, a onda kazne za krse je zakona o tome sto niste prijavili preko 600 popova koji dobijaju plate, a onda cete platiti kaznu zati sto ste napravili devastacijum a onda cete platiti da se ta devastacija vrati u prijasnje stanje.

!!!

Bože (ne)pravde!Objavite sta posjeduju od nekretnina.