11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dijalog sa kletvom

Autor: AntenaM

  • viber

Andjela

Degutantno je ove crnomantijase gledati i slusati!Duhovna lica blagosiljaju a ne u kamen zatucaju! Tesko je nedaj boze da te majka prokune , majka koja te je pod pasom nosila ,odhranila i podigla!Koga briga za njihove kletve! Ovi umobolni bogalji su sami prokleti!

O Lima

A, zasto drzava cuti, zbog cega ne hapsi raspirivace mrznje, ostrascene bolesnike, sta se ovo desava sa institucijama, dokle ce Crnogorci da budu najugrozeniji u Crnoj Gori. Sto se vrlo malo funkcionera oglasava, sto saopstenja ne daju gradonacelnici sa sjevera, zasto se oni ne oglasavaju povodom setnji i pokusaja rusenja CG!?

Zaro

Ma ništa, samo neka kunu, pokazuju koliko su vjerujući i pošteni, uostalom, vazda se vrće onome ko kune! A mi se molimo za zdravlje dušmana da bi nam Bog dao dobro, nama i našim fameljama! Živjela i vječna bila naša Crna Gora!

CG1

Država mora zabraniti ulazak u Našu CRNU GORU ovima što nas kunu,mora nas zaštiti od ovih napasti,srpskih popova,dosta smo ih trpjeli.Pod ovim mantijama ima svakakve ološi.Kakve su to od Boga proćerane spodobe,Bog ovakve ne poznaje. DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA !!!!!

Što je ovi

Za ovakve što kunu samo jedna rečenica:KOLIKO NAS ZADOJILI TOLIKO NAM NAUDILI !!!!

ISTINSKO PRAVOSLAVLJE

Nase se dvije zemlje, kulture i narodi diametralno razlikuju! E sad poslusajte Crnogorskog Vladiku Borisa; https://youtu.be/aXY3ACBnKRs

Bijeli Pavle

Otkud srbinu s'eme i pleme pominje brastvo to nijedan srbin nema jer ne zna ni ko je ni sto je mozda pronadje svoje plemenike i rodoslov u pradjedovsku anadoliju