8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Amfilohije se otvoreno umiješao u politiku: Ne glasajte one koji podržavaju Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Autor: Antena M

  • viber

HNovi

U Svajcarskoj su SPC proglasili SEKTOM!!!! Utaja poreza itd.. sta bi bilo da su se politikom bavili ili mjesalu u donosenje zakona? www.blic.rs/vesti/drustvo/velika-bruka-srpska-crkva-utajila-porez-u-svajcarskoj/y39exvm

CG1

Ko će poslušati tebe pope,samo oni koji ne razmišljaju svojom,nego tvojom glavom.Ti si taj koji oče bezakonje,oćeš da nestane CG,e malo o k....,što više kuneš i prijetiš,više nas ubjeđujdš da si prava prokletinje...Ko tebi vjeruje,zlo ti iz očiju viri,glasaćemo protiv tebe, tako glasamo za CG. DA

saci

Molim "admina" da ne brise potjkd nego d ib objavi. Sram i stid neka bude amfilohiju, on moze da bude sve al samo svestenik "NE". On je prodata dusa ruskoj vladi i dno d.. .. umjesto da gleda svoje vjerske obaveze i da ne krade tudje crkve on ne mari za boga niti za isusa hrista, al ubice ga dobrota ove CRNE GORE, NEK JE VJECNA OVA NASA LIJEPA CRNA GORA. A on neka ide u manastire kodova ako mu basta tamo neka odrzava litije zajedno sa Vucicem i njegovom nakaradnom druzinom.

Misko

Neka de ovo su ti zadnji skosi sotono!

JA

Bog je LJUBAV. U Vašoj besjedi vjerujućem narodu LJUBAVI uopšte nema Osjeća se samo MRŽNJA prema svemu i svima koji misle drugačije. HRAM BOŽIJI je u svakom čovjeku, i svi se zapitajmo koliko su nam ti HRAMOVI čisti od ZLA I MRŽNJE a koliko u njima ima LJUBAVI.

Fasisticka pomama

Nema iznenadjenja. Kao sto su maske padale sa "demokratijom" Demokratskog Fronta ili gradjanstvom ostatka antidrzavne opozicije, tako danas pada maska toboze religijskih razloga za ovu fasisticku pomamu.

Fasisticka pomama II

Risto JE KRENUO NA SVE ili ... necu reci nista jer za njih nece biti nista ni u kom slucaju, ali ZA NAS MOZE BITI. Vise nema pardona, rukavice i maske su skinuli. Ostalo je GOLO VELIKOSRPSTVO, MRZNJA prema suverenoj i proevropskoj Crnoj Gori, krenulo se svim mogucim metodama podrzani od Srbije i Ru

Prorocanstvo

Davno, ima i 20 godina, Jevrem Brkovic rece da ce ova kreatura iz Crne Gore otici krvavih ruka. Nadamo se da se ovo nece obistinit.

Rosso

Ako ovo nije ugrožavanje ustavnoga poretka države, onda ne postoji ugrožavanje ustavnoga poretka države. Ako ne možete da zaštitite Ustav CG, ukinite ga i usvojite Ustav SPC za državu.