21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dva ratna druga: Aleksandar Vučić i Amfilohije Radović

Izvor: Al Jazeera

Autor: Antena M

  • viber

Milovan

Nije to nikakvo vađenje iz konteksta,to je njihov modus operandi. Govor mržnje Amfija i Ace je standard,a kada pričaju o miru i mirotvovorstvu jest van konteksta i rijetko. Kletve,nasilje,svetosavski fašizam,mržnja..to je njihov kontekst,ako ikada vide raj,naići će na zatvorena vrata. Lokotom.

CG1

Svaka Vam čast gospodine Markoviću,prava slika rista i vučića. Kažu,i Gebels bi se postidio da je vidio ovaj film o "Božjoj"ljubavi, sigurno da bi,ali ne i pop radović. SOTONA SA SOTONAMA,VRAČ,gospodar glupih i slijepih kod očiju... DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Zlire

Da nije kontekst za jenog srbina zagrllicemo sto muslimana

Ivo

Vučić laže čim zine. Evo jučer opet o Hrvatima:"Znate zašto im Vučić smeta najviše? Zbog snažne srpske ekonomije. Zato što su oni imali prosječnu plaću 840 eura kad smo mi imali 340. Danas je kod nas 510 ili 515"

Ivo

A istina je:"Prosječna neto plaća u travnju, mjesecu u kojem je Vučić preuzeo funkciju premijera, iznosila je u Srbiji 390 eura. U studenome 2019. godine, posljednjem mjesecu za koji postoje podaci srpskog Republičkog zavoda za statistiku, prosječna neto plaća u toj zemlji iznosila je 479 eura.

Ivo

Istina je:"U Hrvatskoj je u travnju 2014. godine prosječna neto plaća iznosila 736 eura. U studenome 2019. godine iznosila je 879 eura.". Dakle u Srbiji je u navedenom razdoblju naresla 89 €,a u Hrvatskoj 143 €. S obzirom na stanje medija u Srb.,i ovu laž će Srbija popiti kao čašu vode..

Mrkoje

Ima za našega duhovnika Rista još poprilično materijala njegove hrišćanske ljubavi. Guslao je on pokraj logorske vatre paravojnim formacijama sa Pala, i tako ih kuražio da žešće granatiraju Sarajevo.

Rajan

Sabrana nedjela Aleksandra Vučića i Rista Radovića. Mi pamtimo. Oni biše da se zaboravi.

Korona turizam

Od ove korona sezone imaće korona zarade.BDP od turizma biće u porastu.

O Loma

Sjajan film Snezane i Tanje, samo ga je trebalo nazvati pravim imenom, Sotona u mantiji. A, TV CG predlazem da podsjete na dnevnike koje je uredjivao Emilo Labudovic, pa da vide gospoda iz DF, i ostali, sta je raspirivanje mrznje i neprofesionalizam.

Andjela

U san ti ne dosli! Uhhhh! Dva velika mitomana! Dva velika notorna manipulatora!