8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

To je nama naša borba dala - Amfilohija za maršala!

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Rajan

Analiza koja pretenduje da bude objektivna ali nije. Ne može se izjednačavati odgovornost dvije strane i sve objašnjavati težnjom da se sačuva vlast. Crnogorcima se osporavaju prava na svoju državu i svoj identitet, kulturno nasljeđe, istoriju, simbole pa i crkvu. To je izvor problema.

Turbo

Samo moze proci za djenerala !?

KK

„Кад год сам и где сам наишао на људе који су показивали сувише развијену бригу за национални понос и општи интерес или претерану осетљивост за личну част и достојанство, увек сам готово по правилу наилазио на ограничен ум, неразвијене способности, тврдо срце и грубу кратковиду себичност. „ Иво Андр

KK

SAD najavljuju sankcije Srbiji zbog kupovine ruskog oružja od novca koji dobija sa Zapada. Juče je izdato upozorenje. Vučić kao i Milošević igra veoma opasnu igru vraćanja regiona u ratne devedesete radi ponovnog pokušaja ostvarivanja krvavog projekta – velike Srbije. Računaju na moć i uticaj Rusije

džepovi ili država

Irinej je pričao o ugroženosti Srba, jer brojni anticrnogorski državni službenici ( spavači - vojnici srpstva) na vrijeme obaviještavaju relevantne institucije u Srbiji o svim državnim" tajnama" pa i o ovom zakonu. I maršal i vojnici su posvećeni jednom cilju, a mi?

džepovi ili država

Pitanje uredniku portala: Zar mislite da se u dvije proširene rečenice može napisati kvalitetan, argumentovan komentar? Ili možda smatrate da čitaoci ne znaju i nemaju ništa pametno da kažu, pa im je dosta 300 slova da se izlaju? ps Komentar na Analitici je ograničen na 1000 slova!

danilo s.

"Pravoslavna crkva je iznad političkih granica“ Ako je tako, onda bi trebala da postoji samo Vaseljenska patrijaršija za sve pravoslavne vjernike (kao što je Vatikan za katolike). Ne može SPC da bude "mala Vaseljenska patrijaršja" za Balkan (svuda dje Srbi žive). SPC je etnofiletistička crkva.

Marko

Molim vas , sta bi neko iz normalne demokratske razvijene zemlje rekao za narod kome je duhovni lider Amfilohije?! Pa kakva je to psiha koja ono sto on radi i prica veze sa Hristom. Molim vas lijepo, reci cu direktno da bi on u nekoj drugoj drzavi zavrsio u mentalnoj ustanovi , vjerovatno sam.