16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Srbija i Rusija koriste SPC da potkopavaju crnogorsku nezavisnost

Autor: Antena M

  • viber

Nakazno lice

Naravno, ovaj zakon je, ako ista ogolio ulogu SPC u Crnoj Gori, natjerao je da skine i ono malo plasta i pokaze nakazno velikosrpsko lice. Oni su uvijek bili prethodnica topova i krvavih ratova.

Misko

Moj Milo to sve sto si gore naveo je surova istina danasnje Crne Gore,ali pored svih propusta DPS-a u proteklom periodu sada treba biti mudar i pomalo treba obuzdavati srpski nacionalizam i sovinizam od strane SPC popova.Iskusan si znas sta ti je cinjeti,Crnogorci su na tvojoj strani sto ti je najbitnije,stari ribari vele treba poceti zatezati najlon malo po malo a da ne pukne,a opet da se riba ulovi,pametnom dovoljno!

Nikac od Rovinja

Obratite pažnju na način pisanja ovog teksta. Kao da se Rojters obraća polupismenoj populaciji. Suhoparno, sterilno, pojednostavljeno do banalnosti, na nekim mjestima netačno... užas u šta se pretvara novinarstvo; od lajaonica tipa In4s i Vijesti, do velikih agencija koje su izraz svele na nešto robotizovano, automatizivano, bezlično...

danilo s.

Najzad ružna istina izlazi na viđelo. Srbi više ne mogu da sakriju svoj rasizam i mržnju prema svemu crnogorskom. Medjutim, iako fanatično pokušavaju da negiraju Crnogorce, samim tim činom nas - potvrdjuju. Naime, nema potrebe da se negira nešto što "ne postoji"?

KK

Ili prestanite ćutati i konačnobudite držav u punom smislu i obliku za koju smo glasali - evropska, moderna i prozapadne ili neka nas bradati litijasi iz srednjeg vijeka, Atanasije, Joanikije i Onufrije vrate duboko u proslost u balkansku kaljugu mržnje, nasilja, zaostalosti, neznanja i primitivizma