27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto samo u Crnoj Gori rastu litije?

Autor: Antena M

  • viber

Fedja

Sjajan tekst. Nadam se da ce procitati i oni koji vode kadrovsku politiku!

Gosto

@Fedja Slazem se u potpunosti, veoma dobar tekst Tacno u centar Šteta je što ovaj tekst neće biti pročitan na dnevnim dnevnicima svih televizija.

mr

Izvanredan tekst. Možda ima još poneko, u ovoj vlasti, koji je u stanju shvatiti ove poruke i ovu tužnu istinu !

Sanja

Najbolji tekst dosad na ovu temu jer dijagnostikuje srž problema.

Istina!

Nikad u istoriji bogarija (resursima) CrnaGora a nikad više izdajnika. Da su naši preci ili pretkinje izdali svoju domovinu zato što su bili gladni, bosi, goli... Nikad Crne Gore ne bi bilo! Svaki litaš ima mobilni i misli da je moleban izašao iz mobilnog. Školovani a ne gladni izdaju CG

ristomobil i razglas

Sinoć slučajno mi bi zarobljeno auto u ulici kuda šetaju,nemogah ni naprijed ni nazad, i ostah da čekam i gledam ko su ti šetači i pade mi naum ona liberalna, "bješe više očiju no zuba" i Ristomobil koji na razglas pjeva neeeedaddamo...

mijo popovic

Aferim Nikčevicu. Tačno je da nije lako pacifikovati velikosrpstvo u Crnoj Gori, ali isto tako je tacno da su ovoj vlasti, narocito u domenu prosvjete i kulture, bliskiji srcu mediokriteti i oni s dvosmislenim stavkvima o samobitnosti crnogorske nacije nego daroviti i napredni djelatnici. Ne zbog toga sto vodeci ljudi vlasti podrzavaju velikosrpstvo nego zato sto misle da su nacija i kultura prevaziđene kategorije.

Montebegrin

Genijalno!! Ovaj text je za 13-o julsku nagradu! Treba na atraktivan nacin,naucno u savremenim,kratkim sazecima praviti istorijske emisije. Ovdje treba animirati nacionalne manjine,jel vide sta bi dovelo da se ne drze crnogoraca. Kako englezi kad grade kucu su vlasnici objekta ali ne i zemlje ispod

Duki

Svaka cast, svaka rijec pogadja u srz, nazalost mi nemamo nikoga na celu institucija da ih pokrene , ili bojim se imaju dilemu dje pripadaju.

Montenegrin

Nije pao snijeg da prekrije brijeg..... Eee sad znate (konacno) da serbi ne spavaju (vec 150g) i smisliti nacionalni plan daljeg ucvrscivanja drzave! Prvi put kad se opustimo ,proci cemo kao 1918g.!!

volim te zeleno

Živa istina, no se pitam kako ispraviti ovoliku količinu laži i mržnje koja je posijana? Nevjerovatno koliko je narod zadojen i još nevjerovatnije koliko je uporan u toj istrajnosti svojih stavova i ako shvata da je u krivu. Radije će provesti čitav život u laži nego priznati da su pogriješili.

Polat Alemdar

Veoma studiozna analiza. Bravo gospodine Nikčeviću! Ima tu dosta posla da se uradi. Za početak treba istrajati na doslovnoj primjeni novog Zakona o slobodi vjeroispovjesti i odlučnom otporu retrogradnim snagama koje nas vuku u srednji vijek. Tu leži ključ za rješavanje mnogih problema savremenog crnogorsko društva.

Rhaegal

Bice potrebne godine i godine kvalitetnog i reformatorskog rada da bi se uopste pokusali ispraviti i ugasiti ovi klerofasisticki i antidrzavni pokusaji nasilnog gasenja i asimilacije Crnogoraca.

Tardeli

Jesu li živi "Crnogorci" u CANU? Dragan Vukčević i Radonjić, Ljubiša Stanković, Pavle Pejović... ili ih samo puna kasa zanima. Sramni i oni i onaj ko ih za partnere države i dalje promoviše. Kakav je nesrecni UCG i sigurna kuća za Amfijeve pitomce UDG. Direktor Istorijskog notorni velikosrbin, direktor Nacionalne ćuti ko riba...

Crnogorka

Odlično napisano. Direktno, po imenu. Dokonačno posrbljavanje. Jedan dio su već »posrbili« preko izjava da su Srbi, za privilegij polovina cijene školarine. To su školovani. E sada su na redu za posrbljavanje ovi bez škole, polupismeni.