13 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto sam potpisao proglas Pokreta za nezavisnost

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Djavo iz greda

Divno razlozeno podmetanje oba Perovica. Ali dok Gojka znamo, zanimljiv je salto osnivaca Vesti, koji kad se spustio svijih bozanskih i demokratskoh visina u kojima obitava preporuci nama ubogima kao spas nista manje nego SPC i sve one trice i kucine sto su nam zivote unazadila prije 30 godina.

Gepek

@Djavo iz greda Vjerovatno si mislio "djavo iz gepeka" ?

Đoko Orlandić

Nekadašnji članovi Pokreta Miško Perovič i Blagoje Grahovac ogradiše se proglasa. To je moglo da se i očekuje. Završiše na pozicijama klerofašizma i azijatske despotije. Takođe, Željko i Branko Radulović. Miško priziva popa Katunjanina kao spasenje za CG. Pa on je najgori klerošaista i kvisling.

Branko?

@Đoko Orlandić Branko Radulovic ne postoji vec odavno, koliko ja znam..

Rodoljub

Odličan tekst,kao i uvijek Andrej pogađa suštinu. Sjajan odgovor g. Peroviću. Neka g.Perović preispita svoje stavove- ako je Crnogorac.

KK

Tacno. Surovo istinito. Država koja je to u punom smislu riječi. Koja poštuje i sprovodi svoj Ustav i zakone pomoću jakih i nezavisnih institucija i sudstva NIKAD ne bi dozvolila sebi da bude zarobljena srednjovjekovnim paradama i marševima zvanim - litije. Lako i brzo bi pronašla nacin i sredstva

Sloboda

Svaka ti se pozlatila, finale za 10. Treba nam vise intelektualaca kao sto si ti i vise prosvijecenog i ucenog naroda, mozda onda i bude te pravne drzave o kojoj govoris.

Crnogorski Betoven

Tekst je odličan.To je odgovor na Perovićevu ideološko političku papazjaniju. Samo zadnja rečenica kvari tekst.Odlazak autoritarnog lidera ne mora značiti kraj države.Mnogi autoritarni lideri, sa kojim se crnogorski ne može ni porediti, ostavili su iza sebe homogene i napredne države(Čile,Španija..

Nikac Od Rovinja

Magistralni pravac razmišljanja vlasnika Vijesti odavno je jasan: ko ih plati, služe mu. Sada se zabavljam spoznajama nižeg reda, ali nipošto beznačajnim. Recimo, iz Miškove odbrane SPC/Mcp jasno je da nije zadovoljan sumom koju dobija od Dake. Zato se zadržao na pohvali popa Gojka. Ako hoce odbranu Amfija, Tetka treba da odrijesi kesu. Za Miska i Zeljka sve ima tarifu... obraz ionako odavno nemaju.

komentar 1.

.... Danas, kad je neminovno dosao momenat razrjesenja koja drzava od dvije ce ostati u Crnoj Gori, velikosrpska, antievropska , anahrona SPC ili na drugoj strani suverena, proevropska, gradjanska Crna Gora, Miodrag Perovic nema dilemu. I ponovo sa obilje perfidnog tancovanja.

I ovo

Ne vjerujem da je prof. Perovic ovim zelio nekog nasmijati niti nekog ubjediti, koliko izaci sa zavjesom iza kojeg stoji banalnost profita kuce Vijesti tj lukrativni srpsko-ruski izvor novca. A interesi drzave Crne Gore jesu trazena roba na trzistu koja ima solidnu vrijednost za prodat.

Sira slika

Nije potreban literarni i intelektualni dar Andreja da bi se objasnio mehanizam javnog funkcionisanja M. Perovica. Jednostavno se malo izmaknite podalje pa pogledajte krupniju sliku. Ne obracajte paznju na 'sumove' svakodnevnih izjava, nego se koncentrisite na logiku interesa i na ono sto on cini

komentar 5

'Vijesti', u zadnjih bar 10 godina nisu uputili jednu kritiku velikosrpskom nacionalizmu u CG, jasno ukljucujuci SPC, kao ni njegovim patronima iz vana, Srbiji i Rusiji. Jos gore. Vijesti su igrale ulogu nejefikasnijeg telala antidrzavnog dijela opozicija.

komentar 6

Vijesti su efikasne jer su znali, na perfidan nacin, pomalo maskirati banalne ciljeve srpsko-ruskih interesa. DF-u su 2015-16 davali tam-tam ritam dok su jurisali na Skupstinu a potom pokusali krvavi udar; maskirali su i relativizirali ruske pritiske, satanizirali patriotizam, ali ne svaki !!