16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krst na obaraču

Izvor: portalnovosti.com

Autor: Antena M

  • viber

U Odbranu Drzave !!!

Crnoj Gori je ko malo kad ranije potrebno zdravog razuma, logike , a zasto ne reci i patriotizma. Danas se lomi da li cemo za ostalim evropskim drzavama ili za Srbijom i Rusijom u sigurno nestajanje

Volim te zelena

Ne shvatam zašto se uporno pop Gojko Perović naziva rektorom, a čovjek je na čelu srednje škole! Na Cetinju ne postoji Teološki fakultet, niti postoji na teritoriji Crne Gore. Pop Perović, gostujući u nekim emisijama kada su ga predstavljali kao rektora nije reagovao, svjesno obmanjuje javnost!

Vk

@Volim te zelena Neobrazovanom narodu koji ga prati nepoznato je značenje riječi rektor, a oni koji znaju značenje riječi ne smeta , jer moćno zvuči.

Komita

Dobro rece Darko sinoc: kao u vrijeme odbrane Republike u Španiji. Najbolji iz regiona brane CG. A bijedni uhljebi rezimski ćute.

!!!

Tekst sa sofisticiranim intelektualnim pogledom i vrlo analitickim osvrtom i ono sto bi se reklo"tacno u sridu".Neke stvari, mi koji smo tu u samom zaristu,ne vidimo,ali posmatrac sa strane,kao pisac ovog teksta,nam kao bljeskom munje osvijetli sustinu i srz problema.Svaka cast!

Prevare i prijetnje

Zamislite u Evropi 21-og vijeka nekog ko prica o katolickom globalnom jedinstvu ili protestantskom globalnom jedinstvu ! Ovakve izjave bi izazvale ili smjeh ili sumnju u mentalno zdravlje osobe. Rusija ove anahorne inicijative iz 19 vijeka pusta u etar da bi se postavila kao "lider" pravoslavnog svi

maksim

Gośa, malo si se preigrao. Precijenio. Dobro si intrigirao po cetinjskim kužinama. ali sad si izašao na veliki teren. Mnogo je mačku goveđa glava

danilo s.

Hipokrizija i laži "oca Gojka" postaju sve uočjivije i van CG? Polako se pomalja ružno lice svetosavlja koje, opijeno ovim inicijalnim uspjehom litija, već sanja novu "Pećku patrijaršiju". Neman veljesrpskog nacizma i klefofašizma ponovo kreće sa napadom na malu - a veliku CG.