8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Na današnji dan ubijeni Bulatovići: "Za crnogorsku slobodu Radoš i državi postavlja ultimatume"

Autor: Antena M

  • viber

NikolaČelebić

Kvr nije voda...unuka velikog i jednog od najhrabrijih Crnogorskih junaka Rada Bulatovica je DANIJELA BULATOVIC - GOLUBOVIC. crnogorska herojina koja piše kolumne i ponosno vijori barjakom svoje đeda...Da je vječna...

Ratko

Svi Bulatovići u CG. Danas treba da zapale svijeću ovoj braći RADOŠU I DRAGU. POSEBNO Predrag Bulatović član DF. Ovo su njegovi preci na koje On pljuir.

Luštica

Slava Im i hvala, vječna je Crna Gora!

Nikac

Slava Im I ostace uvijek upamceni kao heroji Crne Gore

dejan

Najmanje sto danasnja Crna.Gora mora uciniti prema sebi i prema buducim svojim narastajima da kroz sistem obrazovanja hronolodki i temeljito s najvisim pijetetom istice ovaj nezaboravni i casni odlomak svoje slavne istorije i njenih neponovljivih primjera borbe za pravo cast i slobodu svoje drzave..

Katunjanin

Slava im i hvala ,! Ali ,zar nebi drzava i drustvo ,bili duzni ,makar toliko , da ovim casnim i hrabrim Crnogorskim herojima i mucenicima podigne spomem obelezje u znak priznanja i zahvalnosti sto su dali naj vise sto covjek moze dati za svoju domovinu !

Katunjanin

Slava im i hvala !Ali zar nebi trebala drzava i drustvo ,da im ,u znak zahvalnosti ii sjecanja podigne spomen obelezja .Jer su to Crnogorski heroji ,mucenici ,koji su dali ,naj vise sto se moze dati za svoju domovinu !

Vječna Vam hvala

@Katunjanin ETO IH SLAVI RADOŠEV UNUK PREDRAG UNIŽAVAJUĆI IH EVO 30 GODINA GORE OD SRPSKIH OKUPACIONIH TRUPA. Radoše, izrodio si se ali će tvoje djelo, dostojno najvećih svjetskih junaka, Crnogorci pamtiti. Neka Vam je vječna slava i hvala vitezovi iz bajke.

Boško Agram

Prelijepa slika na kraju, umriješe s osmijehom... Slava im! Da je Vječna!

Andjela

Hvala Anteni za ovaj istoriski cas nas mladjih! Povrsno sam poznavala taj dio istorije! Kradjordjevica treor i stradanja bratstva Bulatovica! Zalosno da su se izrodili ovakvi junaci!

saci

E ovo su bili prave patriote a ne ko ovi njihovi rodjaci danas, izdajice svoga ognjista.

serdar

Nepovratna je bruka i sramota što su ovakvi heroji potonuli u zaborav. Danas plaća Crna Gora okupirana od popova i posrbica nečiji kukavičluk.

Mile

ZAPAMTI TE TO BULATOVICI SU NAJACE BRATSTVO U CRNOJ GORI CASNI I ODVAZNI LJUDI