12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Akademik i profesori sa Gandijem na usnama i Amfilohijem na čelu

Autor: Antena M

  • viber

Nina

Svaka čast za tekst. Bolje da su ćutali nego što su otkrili svu bijedu svoga neznanja.

O Lima

Dokle smo mi dosli najbolje govori to da rukovodstvo CG mora pregovarati sa ostrascenim neprijateljima drzave, iz okupatorske crkve, kako bi zakon primjenili. Setaju ljudi boreci se da sruse svoju drzavu, idu za onim svjestenicima koji slave ratne zlocince, koji su dodjeljivali ordenje koljacima, idu za onima iz okupatorske Crkve koji svakodnevno kradu i milione izvlace iz CG. Zalosno je sve ovo, ali ce CG i te zlocince poslati na smetliste istorije!!!

Bravo Jelena!

Dominiraju profesori egzaktnih nauka čija nauka počiva na preciznim dokazima. Medicinari, matematičari, fizika, ekonomija i stručnjak za kompjutere. Juče rekoh ovo nema veze s naukom. Kvar je u pitanju! Kad oni nijesu braniči svoje nauke kako će braniti Boga koga ni viđeli nijesu a dokaza nema!

CG1

Svaka Vam čast na ovom tekstu,pametnom za nauk,onim drugim nema lijeka. Ko su akademici,profesori,ko nam i kako uči i vaspitava đecu? E,tuge tužne.... DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

KK

Kakav crni "akademik" i još crnji i jasniji "profesori " koji sa popovima iz Srbije i Bosne i pod zastavama Srbije brutalno napadaju na svoju državu da bi se ovi vozali sa džipovima i voleli da svojim dečacima u skupim vilama, kućama i stanovima za koje ne plaćaju cent poreza i nezakonito borave i o

mr

Moj profesor-akademik, moje veliko razočarenje... A svijet je obišao... Izgleda, nije imao kad naučit ništa, mimo zadanoga... Šteta... A možda i nije!

Marko

@mr Odgovornost profesora je mnogo veca. Kako ce njega sjutra da gleda njegov student koji je Crnogorac i koga je sef litija nazvao kopiletom i volom, a profesor sa ikonicom u ruci ljubi ruku tome koji je uz Arkanovu strazu upisivao crkve u katastar 90tih i predvodio Srebrnicu To je nemoguca misija.

Jovan

@mr Ovom akademiku u Crnoj Gori nista nije dobro, osim akademskog dodatka. Svega bi se odrekao u Crnoj Gori, ravnopravnoj drzavi svih gradjana, u ime njegovog srpstva i cuvanja crkava koje su njegovi popovi oteli narodu, osim akademskog dodatka. Ganijevsku metod. Iscrpiti neprijatelja finansijski.

gost

@mr Dobio je on od drzave i Trinaestojulsku nagradu, i meni bi milo sto su mu je dali... a ona nosi pristojnu zaradu

Ja

Poštovana, Računam da se pod "akademikom" računa množina (nažalost)... Tekst bi trebalo da zaboli i "neopredijeljene", "nemušte" i akademike, i univerzitetske profesore, i ine kako god se oni zvali. Svaka čast!! DA JE VJEČNA CRNA GORA!

Tajfun

Risto na kraj sezone iz CG ponese od12 do 15 miliona eura,sa tim novcem se finansira Memorandum2 srpske Akademije,posrbljavanje Crnogoraca,normalno da i prfesor za odredjenu svotu prica sto mu kazu.

Student

Pitanje za profesora akademika: Jedan od njegovih mentora popova rece danas da Crnogorce treba varinkinom prati dok ne postanu Srbi. Hoce li on nas studente Crnogorce tako prati varikinom ili ce se ograditi od popa mentora?

Piva

Dobro je da se pokazuju svi oni koji CG ne smatraju svojom državom. To će im biti referenca u karijeri (ako ostanu ovdje). Crna Gora će opstati, sigurno. A hoće li oni? Vrijeme je da pripadnost Crnoj Gori bude osnovna preporuka za njenu izgradnju. Ne trebaju nam oni koji je misle rušiti.

Aparthejd

Ovi sto su u aparthejdu, nazvaju nas "slobodne" autoFEKALNIM. I bilo kojoj demokratskoj zemlji bi mitropolit odgovarao za uvredu Crnogoraca, ali Srbi akademici smatraju da mogu da pljuju koliko hoce i da su crkve samo njihove, a na zahtjev da mi imamo pristup crkvama VRISTE "aparthejd", "apartdejd".

Katunjanin

Ako drzava popusti i za milimetar ,ovim ,popovima ,teroristima (mentalnim i moralnim )tesko da ce opstati i biti drzava .A Crnogorci (pravoslavni ) biti ce gradjani drugog reda (sto i sada jesu ) .A istorija ce pisati o plasljivoj ( kukavickoj ) vlasti CG .