13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Slučaj mitropolita Joanikija Lipovca

Autor: Antena M

  • viber

Duki

Zasto Risto to radi, pa pobogu stvara situaciju i ambijent da ga proglasi svecem kao i popa avaukoicica-macu, eto za to , a najgore je to sto to kod ovih njegovih obozavalaca u CG prolazi jer nista ne citaju i jedine informacije su one koje im on lansira- katastrofa

Podrumar

mogla bi redakcija da nadje slične činjenice i za Vladiku Velimirovića, koga svi čitaju i rado citiraju kao mudraca i sveca... pa da vidimo tu biografiju bez centrifuge

Хомер

@Podrumar 1.Владика Николај је био заробљеник у концентрационом логору Дахау. 2. Није нормално сарађивати са окупатором али кад ти тај окупатор спасава народ од комшија било би глупо пуцати на њега. 3. То што је био против "ноб" је нормално. Зашто подржавати паравојне формације и идеол. фанатике

Ivan

@Хомер I bio smjesten u.privilegovanom.odjeljenju, gdje se hranio kao i njemacki oficiri i vojnici, a pusten je na slobodu na intervenciju ozloglasenog Dimitrija Ljotica, koji je imao jake veze sa Rajhom i prebacen u Austriju u Bec!

Misho

@Хомер Vladika Nikolaj je odlikovan gvozdenim krstom direktno od Hitlera. Zasto i kako lako je naci na internetu!

Bane

@Хомер Po tebi je normalije podržavati nacionalističke fanatike, one koji spremaju etničko čišćenje nesrpskog življa od Sandžaka, preko Crne Gore, pa preko čitave BiH. Da li je normalno da svetšenik kliče Hitleru čiji sistem stvara konc-logore i čija vojska gazi čitave narode i ubija milione ljudi?

HN-MNE

Pa, dobro, obadvojica saradnici okupatora!

Olivera

Risto sličnijeg popa u istoriji CG nema! Obojici je miliji neprijatelj CG no cijela slobodna i zdrava Crna Gora. Smrt fašizmu! A neprijateljima i izdajnicima CG suditi po zakonu. CG moraš se držati zakona kao pijan plota!

Slučajni prevodilac

KRALJ I KRALJICA ITALIJE SU ZELJELI DA OMOGUCE CG KONTINUITET MONARHIJE SA PETROVICIMA POSLALI SU DIPLPMATU SA ZADATKOM U CG, A ODVELI MALOG STEVA PETROVICA NA PRIPREME U ITALIJU. VEC POCETKOM RATA DIPLPMATU JAVLJA DA U CG CRVENI NE ZELE KONTINUITET.

Slučajni prevodilac

PRICA SA JOANIKIKEM MORA SE POVEZATI SA PRICOM O DR. LUKI VUKMANOVICEM. TEMPO:"MAJKA ME PITALA STA CE BITI SA MNOM AKO POBIJEDI LUKA? ONDA CU JA POGINUTI. A STA CE BITI AKO TVOJA STRANA POBIJEDI? ONDA CE LUKA POGINUTI. TESKO MENE DO VIJEKA!" MAJKA TEMPOVA JE CRNA GORA.!

Katunjaninģ

A Crna Gora je , uvijek , kroz istoriju ,na kraju ,izabrala ;slobodu ,cast i dostojanstvo .Setite se majke Jovovica .

Episkop

Joanikije Lipovac je sa sobom odveo sve one ljude koji su sarađivali sa okupatorom i imali krvi na rukama prema Austriji u nadi da će izbjeći zasluženu kaznu.Da nijesu bili saradnici okupatora nebi stradali na Zidanom mostu.

SrdjanR

Gledao sam dotičnu emisiju i slušao pominjanje "argumenata" iz knjige Dušana Čkrebića, izvučeno od fašiste Janjića. Rečenica Peka Dapčevića povređuje potpuno drugo, svu bliskost Lipovac sa okupatorskih vrhuškom.