15 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mantre, Bojkot bojkota i „Svjedok Božje ljubavi“

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

ISIL i Talibani su za vjerski fanatizam i primitivizam Amfilohija i popa Lažova "evropski liberali i "Majka Tereza". Njih dvoje žele da izbori u CG, prtedsjednik, Skupština i Vlada buddu samo dekor a da oni upravljaju sa svim procesima u državi kao Homeini u Iranu

Tajfun

Srbi u CG su gradjani koji su rodjeni u Srbiji,oni sto su rodjeni ovdje su posrbice,i uvijek cu ih tako zvati,sve dok oni budu govorili da ne postoji crnogorska nacija,i dok budu slijedili generala Rista, najveceg mrzitelja Crnogoraca.

europeac

@Tajfun Ljudi u CG na cirka 170.000 srbogoraca ima oko 600 popova SPC-a, a oni su kao video nadzor SRBOGORCI su definitivno Ristov proizvod.

Faro

Dobar tekst !!! Kuda taj primitivizam ovih popova ide tesko ga je i opisati.Vecina mojih prijatelja ne ide vise u crkvu bas zbog ovakvih koji predstavljaju SPC. Pa sjetite se samo ovih nasih da ih nazovem talibana, vehabija i ostalih mutivoda kojima je zadatak isti.

Labud Dabanović

Pa ovaj pop naroda otrcana srpstva Srbije ne može bit Božji vjernik.Djelom i lažima potvrđuje da je istinski vjernik Sotone.I moli se i priželjkuje da Sotona potisne Boga kao što on potisnuo Sv.Petra Cetinjskog i zasio na Njegov tron

Anagustum

Sad mi nešto naum pade, dje su Risto i srbski popovi sade! ;) Kad zagusti onoj na koju śede, onda odbauljaju do svojijeh ćelija, batali pričešće, ma i iz jedne kašičice...ništa molebani, a za “vjerni” narod? Sad odgrebite dokle Korona protutnji, a ka’ i ostale bauljine kad zahladni pod škrip odu.