17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hronika neizbježnih razočaranja

Autor: Antena M

  • viber

Djuro Vučinić

Ne brinite ,sve će biti po starom,pizma je naša duhovna hrana. Nijesmo gubavi,evo nam stiže corona... Politička škola M.Daković , postavit će sve na svoje mjesto. To je ta "briga".

serdar

Crnogorci nemaju pamćenje. Sto puta će ponoviti iste greške. A Srbi ? Oni pamte da zlim vrate i dobro i zlo. Požuriše da zatvore naše granice ne bi li nas glađu umoriti a ne sjetiše se da smo im na tim granicama čuvali leđa i ginuli dok su oni junački bježali ka moru.

maestro

I zato apel Vladi da kad prodje sve ovo svoju paznju preusmjeri na druga trzista pa kada Srbiji bude izvoz umanjen za oko milijardu eura koliko godisnje izvezu kod nas plus oko pet stotina miliona koje ne mogu da izvezu na Kosovo hvatat ce se sami za glavu. DA JE VJECNA !!!

TV-EU

Neka vide ovi naši koji misle da su Srbi kako su ih Srbijanci brzo otpisali. Tako produ svi izdajnici svoje zemlje !

Andjela

Sve se bojim da ce Vlada brzo zaboraviti ovaj neljucki potez srbijanaca! Svojim novcem su nam otvoreno sva vrata za nabavku robe po Evropi! Otkacite srbijance vise !

Realno

Kako sad ne misle na svoje Srbe u Crnoj Gori, nego su prvo njima zatvorili granice. U pamet se svi vi koji kazete da ste Srbi iz Crne Gore, nemate vi drugu domovinu, za vas ce Srbija uvjek biti losa maceha koja u vama vidi samo svoj ekonomski interes i nista drugo.

"srbijanka"

A koji to interes ima Srbija prema sopstvenom narodu u Srbiji, a tek u Crnoj gori. Molim vas, odgovorite na koji vas način Srbija iskorišćava jer nas u Srbiji, obične ljude, zanima zašto mi treba da počnemo da se mrzimo, a toliko su nam porekla izmešana da meni npr. kažu da su se moji doselili iz CG

CG1

Ne kupujem ništa što je iz serbije.Sad vidim da sam potpuno u pravu,pop džomić veli,gladuje CG bez brašna iz serbije,fukara jedna.Za svoje pare,navavljajte robu iz drugih zemalja,viđeli ste po ko zna po koji put,kakav nam je prijatelj serbija. Svi su nam orijatelji osim serbije.Nemojte zaboraviti ovaj njihov neprijateljski postupak. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

"srbijanka"

kupujte odakle god želite samo nemojte više da se vredjamo, imajmo dostojanstva i u dobru i u zlu

Nikola

Premijer Marković nije zaslužio da o sebi pročita nešto pozitivno na Anteni M. Ne samo zbog onog razočaravajućeg ponašanja prema vasoj novinarki, prekjuče na presu, nego zbog opštepoznate mržnje prema Anteni, koju više ne može ni da prikrije. No, vi ste Antena, a on je on.

CG1

Ovo je portal istine,ne diskriminacje.

"srbijanka"

E jadni ste vi braćo crnogorci kada jedva dočekaste da se podsmevate svojoj braći srbima u našoj bratskoj Crnoj gori.Dobro znate da mi u Srbiji poštujemo teritorijalni integritet i suverenitet Crne gore i zaista je krajnje vreme da prestanete da pucate na Srbiju koja je svim srcem voli svoje srbe i

CG1

Tačno,volite srbe iz CG, "volite" CG ali bez CRNOGORACA. Uzeli ste nam Svetinje silom,silom mislite da ih zadržite,e neće moći. Tako nas pištujete.Jeli se tako dokazuje poštovanje prema nekom. Vaša vojska je ubijala rodoljube po Našoj CRNOJ GORI.Pročitajte istinu,a ne što govori,pop radović,vulin i td.Šta mislite o njihovim izjavama.Ne mrzimo srbe,ali oni oće da orisvoje našu istoriju,kukturu...Razmislite malo,šta bi vi radili da je ibrnuto?Znamo da ima dosta srba koji vole

"srbijanka"

Molim vas braćo crnogorci, zašto nas u Srbiji toliko mrzite, zašto Srbiju toliko mrzite, nama to nije jasno, običnom narodu. Zašto? Mi vas ne mrzimo uopšte! Mi vas poštujemo! Svi jmamo, kao obični ljudi i vrline i mane, neki su i kod vas i kod nas, dobri ljudi, a neki su loši, ali mi vas kao naciju