21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Litije u doba korone

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Hvala gospodine Popovicu na Vasem osvrtu danasnjih i bivsih desavanja Bolno je gledati ove nesrece koje su se urotile protiv Crne Gore.Pocnimo od Vijesti, ljubomora i netrpeljivorti Ivanovica prema Djukanovicu, popa Rista je ogavno vise komentarisati.Pop Gojko... sve jadniji i ponizniji!

Đoko Orlandić

Oglasne table stranih služb u CG, vojne i civilne, su "IN4S" i "Borba". Dotle je OK(mafijaška)G - "Vijesti", oglsna tabla SPC i GRU. Bile su glavni zaštitnik organizaora "državnog udara", a kasnije su imali suptilnu ulogu kompromitacije sudija i suđenja,kao i zaštite organizatora planiranog krvoprol

Pero

Kakav tendeciozan clanak. Ako stvarno imate ovakvo misljenje onda trebate prestai pisati i izazivati mrznju. Ovo je gore nego ono sto je Seselj govorio pa je zavrsio kao optuzeni u Hagu. Ako nemate sta da napisete da smanjite tenziju i pokusate pomoci onda je bolje da radite nesto drugo.

Rajan

@Pero Miroljubivi, ne smiruju se tenzije tako što se povučeš pred zlom i agresijom no im se suprotstaviš. Je l' ti stvarno ne vidiš o čemu se tu radi?

nenad mne

@Pero , hoće li biti da je vojvoda Šešelj samo zbog govora završio u Hagu i osuđen?! Perfidno proturaš njegovu ideologiju, a Risto ga odlikova! To je bilo smirivanje tenzija i doprinos miru u regionu? Kada bi se budalama povlađivalo, vladali bi!

europeac

@Pero đe ti živiš Pero, da nijesi marsovac. Pa sve se dešava kao 1990 god. KOPY-PASTA Biće da srbogorci nijesu ništa naučili, a ni u glavu im nije ništa došlo. Kako izgleda i neće pa tako ni tebi, Nek ti je ŠEF Rista na pomoći, a mrka ti je kapa Pero.

Jocko

@Pero , ovo sto vi predlazete je najgori oportunizam koji nas je i doveo u ovakvu situaciju...zato cemo ovog puta ici do kraja !

Kancer koncern

Vijesti, fakat, nijesu izumile pljuvačko novinarstvo u CG, uradio je to Jevremov CKL, ali ga jesu etablirale. Vijesti su otvorile širom vrata za umobolnike i ološ svake vrste da pljuje po svakome ko im se nađe na putu. I sad, poslije deset godina trovanja drustva, odlučili da predmoderiraju komentare na portalu. Teško da postoji ovakav primjer nečovještva u novinarstvu, kakav je fabrika lazi i reketa Miska Perovica i Željka Ivanovica.

serdar

Izvanredna i sveobuhvatna analiza. Čestitke g-dinu Popoviću. Želim da dodam ako je to moguće poslije rečenog: Da država ne smije da dozvoli da bude zatečena. Da poslije litija dolazi druga faza - anarhija -balvan revolucija. Profašistička struja u C G dobro je organizovana Oni komuniciraju sa uha na uho. Poduprti sa strane ojačali su svoj front protiv C G smatrjući da država nema snage da im se odupre. Moramo sačuvati našu prelijepu domovinu da nebi bili robovi.

europeac

@serdar To Serdare, nema ti šta dodati, sve si reko. BRAVO.......

Jocko

Savjet drzavnim organima da povedu racuna da pod sijenkom korone i okriljem mraka litijasi ne sprovedu kakvu drzavnu subverzivnu aktivnost...

Djuro Vučinić

Nadam se da će ovaj dobar slikokaz sadašnje situacije u CG pročitati i g Miško Perović. Bez namjere da branim ovu vlast čiji su dobri uradci za phvalu a loši za kudit, nezgodni svjedok g Popović ohrabruje da se nečinjenje i vlasti i opozicije svima loše vrati,posebno SPC u.

Gledalac

@Djuro Vučinić Gdine Vucinicu, zbog koliko ste duga drzavi morali da zatvorite Montenu, a koliko su tada Vesti dugovale?

Adnan

Iz(Vesti)ja su pet godina glavni propagandni adut Moskve i Bg, DF i SPC. Sad su se primirile oko korone i premijer odmah potrčao da im da intervju. Jel stvarno misli Marković da su ljudi toliko slijepi i glupi? I da mu glasači cijene ovo šurovanje bez principa i državnog interesa sa Vestima. Mizerno, najblaže rečeno.

mr

Juče im je dao intervju, danas su već objavili lažnu vijest vezano za Vladu... Dao im je i Radu, a oni svašta za Vladu... O preśedniiku da i ne govorimo. Koji je prag spremnosti premijera da proguta sve što rade i objavljuju Vijesti... Vrlo je interesantan taj odnos lizanja i pljuvanja...